Solo Teniso Mokymo Teniso Rinkinys Pradedantiesiems Solo Mokymo Rebounder Fitneso Įranga Kambarį Kieme Žaidimų Aikštelė, Teniso

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €24.50 €61.25

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Priedų Tipas:

Kita

Kilmės:

Žemyninė Kinija


Aprašymas

Šio teniso mokymo įrankis yra tvirtas ir patvarus, siūlanti ruožas laidą, kad automatiškai atšoka atgal po kadrą.Puikiai tinka treniruotėms prie parkų ar bet kur kitur, mūsų teniso rebounder padės jums patobulinti savo žaidimą, o smagiai.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Teniso treneris

Medžiaga: PE

Svoris: apie 1,1 kg

Bazės dydis: (vidut.)13*13*8cm/5.12*5.12*3.15 cm

Lyno ilgis: (vidut.)200cm/78.74 cm

Pakavimo Sąrašas:

1 komplektas*Teniso traine

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Rankomis Akis Koordinavimo Stiprinimas: Teniso Treneris su elastinga laidą ir kamuolys areštas yra puikus padidinti savo reakcijos laiką ir padidinti judrumą ant teismo per nuoseklią ir veiksmingą praktiką.

2.Tvarumo Dizainas: Su jos naudoti PE medžiagos, mūsų Teniso Treneris suteikia tvaraus vidaus ir lauko praktikos.Lengvas ir tvirtas, tai suteikia daugiau valandų eko-sąmoningai įdomus mažinant aplinkos poveikio.

3.Patogus Dizainas: teniso treneris ateina su neslidžia bazę ir sklandžiai svorio centras, suteikti jums su saugia ir stabilia rebounder patirtis.Geležies smėlio svertinis bazė apsaugo nuo nepageidaujamo judėjimo per praktiką, todėl praktinis be savo treniruočių rutiną.

4.Revoliucinis Dizainas: Atnaujinti savo teniso žaidimas į visiškai naują lygį su mūsų Solo Teniso Mokymo Rinkinys.Nereikia laukti, kol partneris, built-in, automatinis atšokusio kamuolio dizainas leidžia jums hit kamuolys ir ji atsimuša atgal į jūsų dėka ruožas laido.

5.Universalus Naudojimas: nesvarbu, Ar jūs norite praktiškai teniso savo sodą, kiemą, kambarį, ar žaidimų aikštelės, tai solo treneris rikošeto kamuolys tinka daug kartų.Taip pat galite jį pasiimti į parkus ar teniso kortai ir mėgautis įdomus žaisti tenisą bet kuriuo metu, bet kurioje vietoje.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai