Tinklinis Minkštas Lengvas Paplūdimio Tinklinio Kamuolys Dydis 5 7.87 Standartinio Dydžio Patalpų, Lauko Tinklinis Pradedantiesiems treniruoklių Salė Paplūdimio

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €6.07 €8.67

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Kilmės:

Žemyninė Kinija


Aprašymas

Aprašymas:

Patirtis kitokia jaustis su mūsų dydis 5 tinklinis!Mūsų super minkštas kamuolys tinka vidaus/lauko naudojimui ir yra puikus partneris už mokymąsi, naudotis, ir pramogų.Gauti jūsų įdomus žaidimas su mūsų aukštos kokybės kamuolys.

Specifikacija:

Savybės: Super minkštųjų jaustis, nereikia išpūsti, šviesos kamuolys, geros elastingumą.

Gaminio Dydis: apie 20 cm/7.87 skersmuo

Pakavimo Sąrašas:

Minkštas Tinklinis x 1

Pastabos:

1. Dėl skirtingų monitorių ir šviesos efektai, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvos, kuri parodė nuotraukas.

2. Atleisk, šiek tiek matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Unikali Tekstūra: Patirtis kitokia jaustis su mūsų minkšta tinklinis s įgaubtas-išgaubti, kad dizainas pagerina gameplay ir padidina įdomus ir iššūkis naudotis.Tobulinti savo įgūdžius ir koordinavimas su kiekvienu tarnauti ir smaigalys.

2.Patogus ir Minkštas: Mėgaukitės patogi rankena su mūsų minkšta tinklinis, pagamintas iš gumos medžiaga.Ji yra labai minkšta, labai patvarus, atsparus nusidėvėjimui ir ašarų, ir turi ilgą tarnavimo laiką.

3.Šviesos ir Elastinga: Mūsų Minkšta Tinklinis yra lengvas ir elastingas, todėl jis puikiai tinka vidaus arba lauko naudojimui, nereikia infliacija.Be to, jos mažas triukšmo ir didelio elastingumo dizainas reiškia, kad jums patiks, ramus, nuoseklus veiklos rezultatus kiekvieną kartą.

4.Tinklinis Praktika: Mūsų Minkšta Tinklinis yra sukurti, siekiant patenkinti No. 5 specifikacijas, todėl jis puikiai tinka visų amžiaus grupių žmonėms gerinti savo sugebėjimus.Ar tai mokymasis, naudotis, ar pramogų, šis 20cm kamuolys yra geras pasirinkimas jūsų pažangą.

5.Švelnus Prisilietimas: Mūsų Super Minkštas Tinklinis yra odos draugiškas dangtelį, kuris apsaugo jūsų rankas.Purus šildomi šilta, švelni, ir nebus subraižyti odą, o tu žaidi.Mėgautis patogiai žaidimas, kiekvieną kartą!

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai