Profesinės Dydis Golfo Praktikos Grynasis Namų Golfo Pradeda Pykti Net Dėl Patalpų, Lauko Golfo Driving Range Su Nešimo Krepšys Priedai

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €51.41 €77.90

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Kilmės:

Žemyninė Kinija


Aprašymas

Profesinės Dydis Golfo Praktikos Grynasis Namų Golfo Pradeda Pykti Net Dėl Patalpų, Lauko Golfo Driving Range Su nešimo Krepšys Priedai Practice makes perfect: Tai pratice ju yra puiki priemonė pradedantiesiems golfo praktiškai pataikyti ir skaldos.Spartus artėjimas skylę technika.

Didelis pataikyti plotas: Built-pirmame lape sustoja kamuolius nepabėgtų pagal užskaitos.

Lengva surinkti ir nešiojamieji: Tai ju yra lengva surinkti ir užima labai mažai laiko dangtelį žemyn.Komplektuojamas su nešiojimo maišelis, patogus laikymas ir lengva transportuoti.

Aukštos kokybės ir ilgaamžiai-Tai golfo praktika ju yra pagamintas iš labai patvarios nailono medžiagos.Skirta naudoti su realiais golfo kamuoliukus ir klubai.

Labai smagu: puikus ir saugus, besiverčiantis advokato praktika savo žaidimą namuose ar sode.Įdomus visai šeimai.Puiki dovana golfo žaidėjams, puikus golfo žaidėjas, ekonomikos augimo treneris.

Spalva: Juoda

Medžiaga: poliesteris+Oxford medžiaga

Dydis: plotis 300/240 x grynasis gylis 180 x grynasis aukštis 200CM

Pakuotės Turinys:

1 x Golfo Praktikos Grynasis

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai