Pradėti Aids Golfo Lengvas, Reguliuojamas Nešiojamų Išleisti Treneris Išleisti String Išleisti Pagalbos Linijų Su Vinys Golf

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €4.14 €5.92

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Kilmės:

Žemyninė Kinija


Aprašymas

Pagerinti jūsų išleidimą žaidimas su mūsų nešiojamų išleisti mokymo pagalbos!Su paprasta-reguliuojamas dizainas ir krypties nuorodos, jūs galėsite užbaigti išleisti veiksmų patogiai.Patogu naudoti ir puikiai tinka bet golfas, kurie nori tobulinti savo žaidimą!

Specifikacija:

Produkto Pavadinimas: Golfo Išleidimą String

Gaminio Medžiaga: Stiklo Pluoštas

Gaminio Dydis: 245*20*10mm/9.64*0.78*0.39 į (vidut.), lyno ilgis 9.84 pėdų (vidut.)

Grynasis Svoris: 48g (vidut.)

Pakavimo Sąrašas:

1 * Golfo Išleidimą String

Pastabos:

Dėl apšvietimo efektai ir kameras, gali būti spalva skirtumas produkto, prašome suprasti.

Dėl vadovo matavimo, gali būti klaida produkto dydžio.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Lengva Nešti: Padidinti savo išleidimą įgūdžius su mūsų lengvas ir nešiojamų golfo išleidimą eilutę.Lengvai nešioti ir praktikos on-the-go", bet kuriuo metu ir bet kur.

2.Reguliuojamas Funkcija: Su reguliuojamo ilgio, tai golfo išleidimą string suteikia lankstumo, siekiant patenkinti įvairių praktikos aplinkoje.Jis yra lengvai pritaikyti naudoti vidaus arba lauko naudojimui, tilpti jūsų poreikius.Su lyno ilgis apie 9.84 pėdų, jūs galite lengvai pritaikyti jį įvairių išleisti grąžtai.

3.Tikslumas Stipriklis: Pakelti savo golfo žaidimas su mūsų pradėti eilutę.Krypties nurodymas, jei leidžia tiksliai kontroliuoti kamuolį.Teisingai lazda kryptimi ir tobulinti savo gebėjimus puikus varyti kamuoliuką į duobutę kiekvieną kartą.

4.Gerinti Garantuotas: Padidinti savo tikslumo ir patikimumo su mūsų golfo išleidimą eilutę.Šis mokymas pagalba, padės jums puikus kamuolys padėties nustatymo sumažinti klaidų, lygesnė sūpuoklės, ir patogus išleisti veiksmų.

5.Paprastas Naudojimas: Su mūsų golfo išleidimą string, pasiekti tikslus kadrų kiekvieną kartą.Pagamintas su stiklo patarimas, tai nebus sugadinti veją ir yra lengva įterpti.Neturi įtakos kamuolys valcavimo.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai