Drugelis Ekranas Lentynos, Mediniai Stovėti Kampe Apdailos Boho Kabo Sienos Papuošalų Laikiklis Laikymo Organizatorius Namų Dekoro

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

  • Kategorijos: Namų Dekoras
  • Produkto Kodas: z5080
  • Prieinamumas: Sandėlyje

  • €5.53 €7.89

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Temos:

Gyvūnų

Medžiaga:

Mediena

Kilmės:

Žemyninė Kinija

Yra Protingas Prietaisas:

no

Stilius:

Modernus Stilius


Aprašymas

Mūsų drugelio formos kampe plūduriuojantis lentynos sukurti erdvę, rodydami savo kolekcijų, brangakmenių, amatų, žvakės, vazoninių augalų, ir daugiau.Puikiai tinka bet kurioje patalpoje namuose ir daro puiki dovana draugams ir šeimos nariams.Įtraukti kai kurie stiliaus jūsų svetainė, virtuvė, miegamasis, studijų kambaryje, ar, parduotuvė, tai universalus lentynos.

Specifikacija:

Gaminio medžiaga: mediena

Gaminio Dydis: 22*28.5 cm/8.66*11.22 į

Paketas, Sąrašas:

Drugelis kampe lentynos*1

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Dekoratyviniai Drugeliai: Šis drugelis kampe lentynos yra ne tik visišką meno jausmą ir kūrybiškumą, bet taip pat suteikia papildomų saugojimo vietos jūsų knygas, augalų ar kitų daiktų.Išskirtinį drugelio formos prideda gyvybingumo ir grožio jūsų sienos, todėl tai puikus papildymas į bet kurį kambarį.

2.Optimizuojant Erdvę: drugelis kampe lentynos padidina naudoti savo kambario 90 laipsnių kampus.Su iš anksto sukurta skyles, diegiant kiekviena lentyna prie sienos vėjas.Tiesiog įdėkite apkrovas laikančios plokštės į skylę ir įsukite jį.

3.Stendas Ekranas: Puikiai pademonstruoti savo vidinį pasaulį, namuose.Šis drugelis kampe lentynos yra ne tik erdvės taupymo saugojimo sprendimas, bet taip pat nuostabiu apdaila, kuri prideda žavesio ir elegancijos bet kurioje patalpoje.Tai puikiai tinka, rodydami savo kolekcijų, brangakmenių, amatų, akmenys, žvakės, vazoninių augalų, ir daugiau.

4.Dauguma Kartų: Paversti tuščiąja eiga kampuose į patrauklią ekranas ir laikymo vietos su šiuo drugeliai kampe lentynos.Tai padidina erdvę, gyvenamieji kambariai, virtuvės, miegamieji, studijų kambariai, ir parduotuvėse, o taip pat tarnauja kaip dekoratyvinis gabalas su savo unikalaus dizaino.

5.Nuostabus Dovanų: Padaryti neišdildomą įspūdį su mūsų drugeliai kampe lentynos.Puiki dovana draugams ir šeimai, ji priduria, puikūs prisiliesti prie bet kokio kambario atmosferą, tuo pačiu užtikrinant smart saugojimo sprendimas, įrankiai ir kiti turi-privilegijuotųjų.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai