4 Vnt Namo Sienų Dekoras Požymių Nustatyti Kabo Tai Mums Sienų Dekoras Mediniai Laiminti Šio Namo Pasirašyti Kaimiškas Šeima Kartu Siena

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

  • Kategorijos: Namų Dekoras
  • Produkto Kodas: z12847
  • Prieinamumas: Sandėlyje

  • €12.65 €23.01

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Medžiaga:

Medienos;Mediniai

Kilmės:

Žemyninė Kinija


Aprašymas

[4Pcs Sienos Ženklas su Kabučių] rinkinyje yra 4 namo sienų dekoras ženklai (Tai yra Mums/Laiminti, Tai Namų/Šeima/Kartu), kad naujienos d dvasia kabučių, jums priminti, parodyti meilę, pagarbą ir priežiūra jūsų namuose ir jums ir jūsų šeimai jaustis laimingesni.

[Šeimos Sienų Dekoras] Mūsų namų sienų dekoras ženklai priemonė, apie 4.7x13.8 colių (35x12 cm).Rodyti mūsų Tai Mums sienos meno ir Laiminti Šio Namo šeimos požymių, gyvenamasis kambarys, miegamasis ar virtuvė, kurios primins apie šeimos svarbą.

[Lengvai Pakabinti] Mūsų namų sienų dekoras ženklai yra įrengta kabinti užsegimas nugaroje, todėl jie gali būti lengvai pakabinti ant sienos.Pakabinti juos kartu, ar atskirai, ar vieta jiems ten, kur tu nori, susiejimas string (neįtraukta) su dviem sagtimis.

[Kaimiškas & Dekoratyvinis] Mūsų namų sienų dekoras požymių, gali puikiai su troba stiliaus interjero dekoravimas, jis yra grubus ir klasikinis stilius, padeda sukurti šiltą ir intymi atmosfera jūsų namuose.

[Ideali Dovana] Mūsų namų sienų dekoras ženklai yra idealus dovanos draugams, draugais, šeima, kolegomis ir pan.sukaktuvių, vestuvių, Naujųjų Metų šalims ir naujų šeimos housewarming šventės.

Specifikacija:

Produkto Pavadinimas: Namų Sienų Dekoras Ženklai

Stiliaus(Neprivaloma): Stilius, Stilius B

Medžiagos: tankis valdybos (mediena)

Dydis: 4.7x13.8 colių (35x12 cm)

Kabo ženklas citatos: Tai Mums - mūsų gyvenimas, mūsų istorija, mūsų namuose.

Šeima - jeigu gyvenimas prasideda ir meilė niekada nesibaigia.

Kartu - tai mano mėgstamiausia vieta.

Palaiminti šio namo ir visi, kurie enter

Pastaba:

1. Gali būti ir nedideli skirtumai tarp nuotraukos ir tikrosios spalvos preke.Mes stengiamės parodyti jums tikslios spalvos.

2. Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl rankinis matavimas.

4 x Namų Sienų Dekoras Ženklai

Palaiminti Šio Namo Medinių Ženklas,Šeimos Kartu Sienų Papuošimai

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai