Pakopų Dėklas Dekoro Nustatyti Kalėdų Stalo Ornamentas Šalis Dekoro 5vnt Pakopų Dėklas Papuošalų Rinkinys Kalėdų Stalo Dekoracijos

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

  • Kategorijos: Namų Dekoras
  • Produkto Kodas: z6684
  • Prieinamumas: Sandėlyje

  • €8.41 €12.94

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Stilius:

Modernus Stilius

Yra Protingas Prietaisas:

no

Medžiaga:

Plastikiniai

Kilmės:

Žemyninė Kinija


Aprašymas

Atnaujinti savo Kalėdų dekoro žaidimas su šios dekoratyvinės pakopų dėklas dekoro rinkinys.Featuring mielas ir ryškus dizainas ir lygaus paviršiaus ir kraštų, tai puikus šalies stalo dekoravimui ar kaip puiki dovana idėja.Padaryti kokią erdvę linksmai su šių skirtingų lovelio apdaila.

Gaminio dydis: karoliukai: 55cm nykštukas: 14*25cm

Produkto svoris: 300g

Medžiaga: mediena

Techniniai duomenys: 5-piece set

Pakavimo Sąrašas:

1* Kalėdų Pakopų Dėklas Dekoro Rinkinys (5vnt)

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Šventinio Žavesio: Pakelti šventinę dvasią su mūsų Kalėdų pakopų dėklas dekoro rinkinys, sukurtas su buffalo pledas modelio ir Kalėdų tema dekoracijos pridėti šiluma ir nudžiuginti savo dekoro.

2.Paruošta Jūsų Saugumas-Mūsų Kalėdų Pakopų Dėklas Dekoro Rinkinys yra kruopščiai sukurta siekiant užtikrinti saugumą ir ilgaamžiškumą.Pagamintas iš aukštos kokybės medienos, jame yra lygaus paviršiaus ir kraštų, be jokių atplaišų.Pasinerk į šventinės dvasios ramybę.

3.Įspūdingas ir ilgai: Featuring fadeless ir ryškių spalvų spausdinta aiškius modelius, Kalėdų Pakopų Dėklas Dekoro Rinkinys suteikia puikias patvarumo ir aukštos kokybės medienos.Mielas ir ryškus dizaino pridėti švenčių žavesio jūsų namų, įspūdį jūsų svečiams, visą atostogų sezoną.

4.Švenčių Touch: Skleisti kai kurie švenčių džiaugsmu su mūsų Kalėdų Pakopų Dėklas Dekoro Rinkinys.Nesvarbu, ar esate sukurti Kalėdų vakarėlį, žiemos vestuvės, ar tiesiog pridėti kai atostogų nudžiuginti savo namų dekoro, tai aukštos kokybės medžio ir metalo gabalėliai yra puikus.

5.Dovana Nudžiuginti: Gyvinti savo artimuosius " namų, tai Kalėdos su šiuo puikūs skirtingų dėklas dekoro rinkinys.Puiki dovana idėja perteikti savo šilčiausi linkėjimai ir skleisti atostogų nudžiuginti tarp šeimos ir draugų.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai