Ragana Bell Vėjo Varpelių Kabinti Ragana Varpai Apsaugos Durų Pakabos Geros Kloties Lauko Ragana Palaima Bohemijos Namų Kambario Dekoro

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

  • Kategorijos: Namų Dekoras
  • Produkto Kodas: z13000
  • Prieinamumas: Sandėlyje

  • €8.44 €12.06

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Medžiaga:

Metalo

Kilmės:

Žemyninė Kinija


Aprašymas

Savybės:

*Veikia Puikiai Produktai: Ragana Bell Vėjo Varpelių yra smulkiai meistriškai ir tinka ilgalaikiam naudojimui, pagamintas iš aukštos kokybės metalo medžiagų, padengtą žalvario ne, kad yra nerūdijantysis o ne lengvai deformuotis.

*Lengva Kabinti: Derliaus Ragana Vėjo Varpeliais, tinka sienos meno ir durys, pakabos, dekoracijos, skirtos su vainikas(dia.iš 4inch) ir varpų(dia.iš 1.47 colių), įrengtas bendras ilgis yra apie 16inch, kad yra akį traukiantis.

*Aukštos klasės Medžiagos: Ragana Vėjo Varpelių Durų Pakaba yra natūralus, patikimas, fadeless, ir ilgalaikį, su subtilia išvaizda su labai patvarūs, pagaminti iš aukštos klasės lydinio, lynų, ir rotango medžiagų.

*Papuošti ir Aplink: Vėjo Varpelių su Ragana Bell yra unikalus, be savo patalpų ir lauko dekoro, pridedant grožiu ir elegancija jūsų namuose ir sode, puikiai tinka kabinti ant medžių, sienos, durys, pašiūrės, plaukai, mantijas, ir tvoros.

*Tinka Dovanų Duoti: Durų Kabykla Ragana Vėjo Varpelių atneša laimės ir sėkmės jums patiko, puiki dovana jūsų draugų, kaimynų, šeimos, idealas partija pasisako ir dekoracijas.

Techniniai duomenys:

*Produkto Pavadinimas:Ragana Bell Vėjo Varpelių

*Medžiaga:Aukštos kokybės metalo medžiagų, žalvaris danga ne, lydinys, lynų, rotango

*Dydis:skersmuo Vainikas

*Spalva:Kaip paveikslėlyje

*Įmontuoti:Sienos meno, durų pakabos, dekoracijos, lauko ir vidaus dekoras

*Vienetų skaičius:1

Pakuotės Turinys:

1* Ragana Bell Vėjo Varpelių

Pastaba:

1. Nekilnojamojo spalvos elementą, gali būti šiek tiek skiriasi nuo nuotraukos, rodomi svetainėje sukelia daugelis veiksnių, pavyzdžiui, ryškumas jūsų monitoriaus ir šviesos ryškumą.

2. Prašome leisti šiek tiek rankinis matavimo nuokrypis duomenų.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai