5vnt Nuotraukų Albumą Dulkėms Aiškiai Matyti Kortelės Rankovėmis Rišiklio Lakštai Vandeniui Foto Raštas Kortelių Nuotraukas

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €2.49 €4.14

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Prekės Pavadinimas:

BLUELANS

Kilmės:

Žemyninė Kinija


Aprašymas

5vnt Nuotraukų Albumą Dulkėms Aiškiai Matyti Kortelės Rankovėmis Rišiklio Lakštai Vandeniui Foto Raštas Kortelių Nuotraukas

Patvarus ir apsauginės: Pagamintas iš aukštos kokybės medžiagos PP, šį nuotraukų albumą užtikrina saugumą jūsų brangų nuotraukas, žaidimas kortelės, lipdukai, ir suvenyrų nuo dulkių ir vandens žalos.

Lengva peržiūra: permatomas dizainas leidžia lengvai peržiūrėti ir pademonstruoti savo prisiminimus, bet kuriuo metu be juos pašalinti iš albumo.

Patogus rišiklio dizainas: albumas funkcijų rišiklio dizainas, todėl lengva pridėti ar pašalinti puslapius, kiek reikia, užtikrinant lankstumo ir patogumo.

Pakrovimas iš viršaus kišenėje: top pakrovimo kišenėje dizainas leidžia lengvai įdėjimo ir išėmimo savo daiktus, laikydami juos saugūs, kaip ilgai, kaip albumą, lieka plokšti arba vertikaliai.

Universalus saugojimas: Šis albumas yra puikus, skirtas saugoti įvairių daiktų, pvz., nuotraukų, iškarpų albumai, rinkti korteles, pastaba kortelių, flash kortelės, rodyklės kortelės, ir daugiau, todėl tai universalus pasirinkimas organizuoti savo prisiminimais ir kolekcijas.

Aprašymas:

Pristatome mūsų nuotraukų albumas, puikus sprendimas organizuoti ir apsaugoti savo brangius prisiminimus.Pagamintas iš aukštos kokybės medžiagos PP, šis albumas yra skirtas apsaugoti jūsų nuotraukos, žaidimas kortelės, lipdukai, suvenyrai, ir daugiau nuo dulkių ir vandens žalos.Permatomas dizainas leidžia lengvai peržiūrėti bet kuriuo metu, užtikrinant, kad jums gali atgimti savo branginti akimirkas, kai norite.

Su jos patogioje rišiklio dizaino, šis albumas yra neįtikėtinai patogi.Viršuje pakrovimo kišenėje, tai vėjas įrašyti ir nuskaityti jūsų daiktai, o taip pat išlaikyti juos saugiai, kaip ilgai, kaip albumo lieka plokšti arba vertikaliai.Nesvarbu, ar esate saugoti nuotraukų, nuotraukų, iškarpų albumai, rinkti korteles, pastaba kortelių, flash kortelės, rodyklės kortelės, ar dar ką nors, kad turi sentimentalią vertę jums, šiame albume yra puikus saugojimo sprendimas.

Ne tik mūsų nuotraukų albumas suteikia puikią apsaugą jūsų daiktų, tačiau ji taip pat siūlo stilingą ir elegantišką išvaizdą, kuri papildys bet dekoro.Jo kompaktiškas dydis leidžia lengvai nešiotis ir laikyti bet kurios vietos.Nesvarbu, ar esate profesionalus fotografas nori parodyti savo darbus ar tiesiog tiems, kurie nori išsaugoti savo prisiminimus organizuotai ir saugiai, mūsų nuotraukų albumas yra idealus pasirinkimas.

Prekės Pavadinimas: Foto Albumas

Medžiaga: PP

Savybės: Universalus, Patogus, Patvarus

Specifikacijos: A5

Lapų skaičius: 10 Lapų

Taikoma Kategorija: Palaidų lapų Pildymas

Taikoma Skylę Tipas: 6 Skyles

Dydis Informacija:

L: 19.7 cm/7.76", W: 14.4 cm/5.67" (Vidut.)

Pastabos:

Dėl šviesos ir ekrano nustatymas skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl skirtingų rankinis matavimas.

Komplektą Sudaro:

5 x Nuotraukų Albumą (Vieną Knygą Yra 10 Lapų)

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai