20 Taupymo Iššūkis Rišiklio Biudžeto Planavimo Ir Biudžeto Rišiklio Sutaupyti Pinigų Taupymo Rišiklio Dėl Pinigų Taupymo Biudžetą Lengva Ir Paprasta

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €3.83 €11.25

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Kilmės:

Žemyninė Kinija


Aprašymas

Tvarkykite savo santaupas su mūsų minkštas ir tvirtas PVC 20 paketas rišiklio.Užpildykite suma ir paskirtis stebėti savo pažangą.Išsamius įrašus bet kur, imtis kontroliuoti savo finansus ir realizuoti savo svajones.

Specifikacija:

Medžiaga: PVC

Dydis: (vidut.)8.5*10.5*2cm/3.35*4.13*0.79 cm

Viduje 12 puslapių

Produkto svoris: 80g

Pakavimo sąrašas

20 vokas rišiklio X1

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Pasirinkta Medžiaga: Pagamintas iš minkštos ir tvirtos PVC medžiagos, mūsų 20 paketas rišiklio išlaiko savo svarbius dokumentus, sąskaitas arba grynųjų pinigų apsaugoti ir konservuoti.Su vandeniui ir plyšimui atspari konstrukcija, tai užtikrina ilgalaikį ir saugų sandėliavimą.

2.Protingas Taupymo Sprendimas: Išlaikyti savo finansus, susisiekite su mūsų 20-paketas rišiklio.Pritaikytas įvairiems tikslams, įrašykite sumą ir įdėti grynuosius pinigus į voką.Mūsų mini biudžeto sistema yra tobula sekti savo išlaidas, mokėjimai, ir taupymo, padėti jums pasiekti savo finansinius tikslus.

3.Perkeliamumas Įvaldę: turtingas derinys priedai leidžia jums užbaigti savo įrašus bet kuriuo metu, bet kurioje vietoje.Tai 20 paketas rišiklis yra lengva nešiotis ir naudoti, puikus dydžio už jus atlikti aplink.

4.Geras Pasirinkimas Dovanos: Įkvėpti savo artimuosius ar save paleisti po svajones su 20 paketas, rišikliai.Puikus siurprizas už tai, kad savo artimuosius ar save palaikyti tvarką ir pasiekti tikslus.

5.Finansinė Švietimas: 20 paketas rišiklis yra jūsų idealus kompanionas auginti gero finansų valdymo įpročiai.Naudokite jį mokyti savo vaikus apie taupyti pinigus ir įtraukti visą šeimą taupymo kartu.Imtis kontroliuoti savo finansus ir suteikti jūsų šeimos su neįkainojama įgūdžių saugią finansinę ateitį.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai