Katė Garo Šepetys Įsimintina Šunų Šepetys 3 1. Elektros Purškimo Kačių Plaukų Šepečiai Masažas naminių Gyvūnėlių priežiūros Šukos Plaukų Šalinimo Šukos

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

  • Kategorijos: Pet Products
  • Produkto Kodas: z213828
  • Prieinamumas: Sandėlyje

  • €1.51 €2.60

Galimos Funkcijos


Specifikacija

4 funkcija:

garų šepetys katėms

Modelio Numeris:

Katė Įsimintina Šepetys

3 funkcija:

garų šepetys katėms

Medžiaga:

ABS

Funkcija 6:

šukos katėms su steam

Tipas:

Šunys

Kilmės:

Žemyninė Kinija

Funkcija 5:

garų šepetys gyvūnams

Funkcija 1:

3 In1 Šuo Garlaivis Šepetys

2 funkcija:

Katė Įsimintina Šepetys

Parama:

Didmeninė/Dropshipping/Mažmeninė Prekyba

Funkcija 7:

šepetys su garų gyvūnai


Aprašymas

Kulka Taškų:

1.Daugiafunkcinis Viliojimo Priemonė: Ši katė įsimintina šepetys efektyviai sprendžia problemas, tokias kaip plaukų painiojimąsi ir mazgų, valo plūduriuojantis korp, ir saugo jūsų furry draugui kailis sveikas kasdien, naminių gyvūnų priežiūra.

2.Masažo Funkcija: jis gali Ne tik būti naudojamas šukos naminių gyvūnėlių plaukų ir juos patogiau ir arčiau jūsų, tačiau ji taip pat gali būti naudojamas masažo augintiniai.

3.Švelnus, gyvūnų Oda: katė įsimintina šepetys savybės minkšti šereliai su užapvalintais galais, užtikrinti jūsų augintinė odos nėra pažeisti per viliojimo procesas.

4.Patvarus ir ilgalaikis: Pagamintas iš aukštos kokybės ABS medžiagos, tai katė įsimintina brush yra tvirtas ir nėra lengva sugadinti.Jis gali būti naudojamas ilgą laiką išlaikyti jūsų katės kailis lygus ir blizgus.

5.Platus Paskirtis: Ši katė įsimintina brush yra būtina turėti įrankis kiekvienas šuns savininkas, nes jis yra puikus plaukų šukavimas, masažas visų tipų kačių ir šunų.Nesvarbu, ar turite ilgi plaukai ar trumpi plaukai augintinio, šis šepetys bus padaryti juos atrodo ir jaučiasi puikiai.

Išlaikyti savo furry draugui ieško didelis su mūsų daugiafunkcinis Įsimintina Kačių Šepetėliu!Puikiai tinka vaikų viliojimu ir masažuoti šunys ir katės visų tipų.Tvirta ir patvari konstrukcija leis jiems patogiau, todėl jūs neturite jaudintis dėl subraižymo ar erzina jūsų augintinio odos.

Specifikacija:

Medžiaga: ABS

Produktų Sąrašas:

1 * Katė Įsimintina Šepetys

Pastabos:

Dėl skirtingų apšvietimas ir ekrano parametrai, produkto spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

Dėl skirtingos rankinis matavimas, prašome leisti 1-3cm dydžio skirtumas.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai