Nauja Šunų Treneris Apykaklės Pet Pažangi Nuotolinio Valdymo Šuo Treneris Loti Kamščiu, Stabdžių loti Elektros Smūgio Antkaklis atsparus Vandeniui

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

  • Kategorijos: Pet Products
  • Produkto Kodas: z218363
  • Prieinamumas: Sandėlyje

  • €42.79 €85.59

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Kilmės:

Žemyninė Kinija

Savybės:

Įkrovimo, atsparus vandeniui, patvarus

Modelio Numeris:

T200

Tipas:

Šunys

Yra Protingas Prietaisas:

no

Medžiaga:

ABS

Valdymo atstumas:

300M

Elemento Tipas:

Mokymo Apvadai, Mokymo Apvadai, Mokymo šunų Antkakliai


Aprašymas

Produkto savybės:

1. Naujausios technologijos signalo pažadinimo imtuvas yra priimtas.Paspauskite bet kurį perduoda nuotolinio valdymo pultelio mygtuką norėdami įjungti administratorius.Tradicinis technologijos yra naudoti kamuolį, pereiti prie pabusti, o tai reiškia, kad imtuvas turi būti stipriai suaktyvinti.Ji taip pat turi neįprastą triukšmą ir yra lengva naudoti ilgą laiką.Gedimų sukelia imtuvas būti neveiksni.

2. IP68 vandeniui, nereikia nerimauti dėl vėjo ir lietaus, nereikia jaudintis dėl vandens panardinimas į kasdienio naudojimo, visiškai sandarūs surinkimo procesą; magnetiniai įkrovimo lizdas, saugus ir atsparus vandeniui

3. Energijos suvartojimas: Taivano Hetai lustas yra priimta, kad yra labiau stabili, ir veikia geriau, o tai labai prailgina naudojimo ir laukimo laikas produktas, siekiant užtikrinti, kad vartotojai gali naudoti produktus, vos tik jie gauna jį, trumpas įkrovimo laikas ir ilgas baterijos veikimo laikas.Po visiškai išjungti, saugojimo laikas gali siekti daugiau nei 15 mėnesių, užtikrinti pakankamą energijos per laikymo laikotarpį.

4. Vėliau išvaizda, sklandžiai linijas ir patogiai jaustis, paprastas ir tiesioginio veikimo su vienu paspaudimu

Funkcija aprašymas:

Garso/vibracijos ir toliau dirbti už 15 sekundžių pauzes.Elektros šokas ir toliau dirbti už 10 sekundžių pauzes.Dar kartą paspauskite mygtuką, norėdami iš naujo paleisti.

Kodavimo procesas:

Imtuvas pypsi, kai ji yra įjungta, ir žalia lemputė; imtuvo pyptelės du kartus, kai jis yra išjungtas, ir raudona lemputė.Paspauskite imtuvo on/off mygtuką apie 3 sekundes, kad atitiktų kodą.Raudona lemputė pradės greitai "flash" narė ir "flash" apie 10 sekundžių.Paspauskite funkcinį mygtuką siųstuvo per 10 sekundžių. (garso, vibracijos ir elektros šoką), kodas atitikimas yra sėkmingas.Jei tai laikas, spauskite ir laikykite kodą dar kartą.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai