Katė Šuns Pakinktai Su Švino Reguliuojamas Vest Akių Orui Diržai Šviesą Atspindinčios Juostelės Mažų Šunų Kačių Reikmenys

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

  • Kategorijos: Pet Products
  • Produkto Kodas: z223482
  • Prieinamumas: Sandėlyje

  • €1.56 €3.99

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Funkcija:

Asmeniniams poreikiams

Kilmės:

Žemyninė Kinija

Tipas:

katės

Yra Protingas Prietaisas:

no

Medžiaga:

Sumuštinis akių


Aprašymas

Mūsų katė panaudoti funkcijos reguliuojamos sagtys ir šviesą atspindinčios juostelės priminimas, siekiant užkirsti kelią savo augintinio iš skuba.Nėra lengva nutraukti ir yra tinkamas naudoti skirtingus sezonus.

Specifikacija:

Gaminio medžiaga: sumuštinis akių

Gaminio dydis:

XS Krūtinė 21.25-27.5 cm/ 8.37-10.83 Kaklo 35-40cm/13.78-sudarė 15,75 į

S Krūtinė 27.5-34.25 cm/10.83-13.48 Kaklo 45-50cm/17.72-19.69 į

Savybės: naktį atspindintis/lengva nešioti/kvėpuojantis ir patogiai

Spalva: Juoda

Paketas, Sąrašas:

Katė diržas*1

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Saugos Prioritetas: Užtikrinti, saugos jus ir jūsų furry draugui per naktį vaikšto su šiuo diržu, įrengtas, su atspindinčiomis juostelėmis, kad jus apsaugoti tiek nuo pravažiuojančių transporto priemonių ir pėsčiųjų eismui.

2.Reguliuojamas Komfortas: Tegul jūsų katė ištirti lauke komforto su mūsų diržas įrengtas reguliuojamas sklendėmis už puikiai tinka.Reguliuoti dydį laisvai užtikrinti patogią montavimo patirtis.

3.Traukos Kontrolės sistema: užkirsti Kelią savo augintinio iš skuba ir leidžia jums kontroliuoti traukos lengviau.Ši katė diržas turi du D-formos, metalas žiedo dizainą, kuris gali būti pritvirtintas prie saugos diržų.Ji gali padėti jums sustabdyti blogas elgesys ir išlaikyti jūsų katė saugiai ir patogiai.

4.Tvirtas Sudėjimas: Pagamintas iš tamprios, dilimui atsparumas butas virvę, ši katė diržas gali pasigirti tvirta traukos virvė, kad nebus snap spaudimą.Jūsų kačių pal, dabar gali tyrinėti lauke saugiai ir užtikrintai.

5.Kvėpuojantis ir Patogu: diržai yra pagaminti iš minkštos ir patogiai kvėpuojantis akių audinio, kuris yra tinkamas naudoti įvairių sezonų ir nedirgina jūsų augintinio odos.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai