Žiemos Drabužius šunims, du kartus Dėvėti šunelis Striukė Žiemos Mažųjų Dideli Šunys Čihuahua prancūzų Buldogas Komplektus Drabužių Augintiniai

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

  • Kategorijos: Pet Products
  • Produkto Kodas: z222294
  • Prieinamumas: Sandėlyje

  • €9.95 €18.43

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Sezonas:

Rudenį, Žiemą

Tipas:

Šunys

Kilmės:

Žemyninė Kinija

Pavadinimas:

Dvipusės Drabužiai

Medžiaga:

Poliesteris

Modelis:

Gryna Spalva

1:

Žiemos Drabužius Šunims


Aprašymas

Tai drabužiai gali būti dėvimi ant abiejų pusių

Specifikacijos

Medžiaga: Poliesteris

Spalvos: raudona, krepšys, oranžinė, rožinė

Savybės: Abiejų pusių gali būti dėvėti

Savybės:

1.ŠALTAS ORAS ŠUNŲ KAILIS: Išlaikyti jūsų šuo, šiltas ir jaukus su paltas, klasikinio sukurta šalto oro striukė.Jis yra pagamintas su tvirtas, patvarus ir pralaidžios orui medžiagos.

2.DYDIS PASTABA - Šunį vest yra 8 dydžių.Prašome įvertinti savo šunį, prieš perkant užtikrinti, puikiai tinka.Jūsų kūdikis paprastai nešioja dydis S, nereiškia, kad visi dydis S, tiks jam/herIf bet matavimai yra tarp dviejų dydžių, prašome pasirinkti dydį.

3.PROJEKTO KŪRYBINĖS: Restorano siūlėmis,Lengvai Kablys & LoopClosure, Lengvai įdėti ir kilimo.patogus pilvo dalis, šiltas vilnos Pamušalas.

4.Atsparus VANDENIUI ŽIEMOS PALTAI: Šuo šaltas oras kailis yra atsparus vandeniui su minkštu vilnos pamušalu, todėl bus išlaikyti jūsų šuo jaukus ir sausas, o iš lietaus, vėjo ir sniego.

5.GRĮŽTAMASIS & ATSPINDINTIS: Grįžtamasis šunų kailio spalvinga bus išlaikyti šiltas ir jaukus per tuos vėsus rudenį mėnesius, ir tai taip pat puikus šuo žiemą kailis

Paketų sąrašo:

1pc x šuns kailis

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai