Pet Flirtuoti Stick Šuo Ištraukiamas Flirtuoti Lazdelė Nešiojamų Katė Kibinimas Raidos Žaislų Patalpų Interaktyvi Katė Kibinimas Lazdelė Kačiukams

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

  • Kategorijos: Pet Products
  • Produkto Kodas: z211727
  • Prieinamumas: Sandėlyje

  • €16.25 €32.48

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Rinkinys Tipas:

no

Yra Protingas Prietaisas:

no

Žaislai Tipas:

Pliušiniai Žaislai

Kilmės:

Žemyninė Kinija


Aprašymas

Tai pet flirtuoti stick yra paprasta sandėliuoti bei transportuoti.Jis gali persotintas šuns smalsumą, taip pat jo norą žaisti.Net jei jūsų šuo kanda sunku, kieta medžiaga nebus įtrūkimai arba išspausti.Ryškios spalvos yra veiksminga pritraukti ir linksmas šuns dėmesį.Jūs galite naudoti šį žaislą, kad sustiprintų savo ryšį su savo šunį ir laikyti jas laimingas ir sveikas.

Specifikacija:

Pavadinimas: Šunų Dantį Stick (Juodas Dviejų Dalių - Sustiprinto Versija)

Medžiaga: (Super aukštos kokybės lengvas aliuminio lydinys + kempinė neslidžia rankena + nailono virvė + medvilnės virvė žaislas pakeitimo vadovas)

dydis:

Polių atidaro 82.5 cm/32.48 į

45.5 cm/17.91 po polių pasislinkti

Nailono virvutės 110cm/43.31 į

Ekologiškas žaislas kamuolys apie 30cm/11.81 į

Į flanelė žaislo galvutė yra apie 33cm/12.99 į

Priedai:

lenkas,

Du nailono stygų (nr. elastinga),

žalia žaislas kamuolys,

Pliušinis žaislas galvos,

Anglų vadovą,

Audinio maišelis.

Pakavimo Sąrašas:

Polių*1

Nailono virvė*2

Žaislas kamuolys*1

Aksomo žaislas galvą*1

Audinio maišelis*1

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Sukurta siekiant Sutaupyti Vietos: Šis šuo dantį lazda turi lanksti rankena juosta, kad galite pratęsti arba sulenkite taip, kaip jums patinka, todėl patogu saugoti ir imti, ir taip pat apsaugo jūsų pirštus nebūtų subraižyti iš kraštų.

2.Švietimo Žaislas: Šis šuo dantį lazda-tai puikus žaislas jūsų šuniui žaisti su, kaip ji atitinka jų smalsumas ir nuotykių troškimą.Ji taip pat padeda jiems atsipalaiduoti ir sumažinti jų nuobodulio.

3.Ilgai Tarnauja Gyvenimą: švelnus ir tvirtas tekstūros šį šunį erzinti stick neleidžia pažeisti jūsų šuns dantų ir nagų.Jis yra pagamintas iš perdirbamų medžiagų, kuri yra atspari krekingo ir suspaudimo.

4.Patogu naudoti: Ar jūsų šuo mėgsta kamuolys arba flanelė žaislas, jūs galite lengvai keisti žaislas šuo dantį lazdą, kad ji taptų patraukli ir patrauklus savo šunį.

5.Padidinti Intymumo: Šis šuo dantį stick gali padėti jums ir jūsų šuniui turėti nuostabų laiką kartu lauke.Jis taip pat gali padidinti intymumo ir meilės tarp jūsų ir jūsų šuo.Šis šuo dantį stick yra puikus būdas mokyti savo šunų vikrumo ir paklusnumo įgūdžių.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai