Praliejimo Šepetys Katė Vienas pagrindinių Valymo Viliojimo Šukos Viliojimo Šepetys Praliejimo, Trumpas, Ilgas Plaukas Šunų, Kačių Painiojimąsi Šalinimas

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

  • Kategorijos: Pet Products
  • Produkto Kodas: z223012
  • Prieinamumas: Sandėlyje

  • €7.53 €15.07

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Kilmės:

Žemyninė Kinija


Aprašymas

Aprašymas:

Šuo Praliejimo Šukos leidžia patogiai czesanie patirtis jūsų augintiniai, tinka kačių, šunų, triušių, ir kitų ilgalaikių ir trumpalaikių plaukai, augintiniai, padėti jiems patogiai pašalinti susivėlęs plaukų ir kilimėliai.

Specifikacija:

Medžiagos; ABS ir Nerūdijančio plieno

Dydis: apie 24*9.5 cm/ 9.45*3.74 cm

Pakavimo Sąrašas:

Kačių šepetys*1

Skaitykite daugiau prekės informacija

1. [ Patikimas ir Stabiliai ] Ši Katė Praliejimo Brush yra patvarus, ilgai naudoti, pagamintas iš aukštos vertės nerūdijančio plieno adatos su apvalios masažo kamuolys patarimai, ir yra ne braižymo, ir sklandžiai.

2. [ Paprastas Valymo ] Taupo laiką ir pastangas valant šepetėliu po viliojimo jūsų augintiniai, šis Šuo Praliejimo Šukos naudoja patogus vieno mygtuko savaime išsivalantis dizainas.

3.[ Tikslingas 135 Laipsnių Arced Dizainas ] Daro tai patogi plaukų šalinimo, tai Deshedding Šepetys Šuo gali geriau suvokti plaukų, o gyvūnėliais, ačiū 135 laipsnių arced dizainas.

4. [ Plačiai Taikoma ] Atneša jiems patogus masažas, šis naminių Gyvūnėlių priežiūros Šukos yra plačiai naudojamas kačių, šunų, triušių, ir kitų ilgalaikių ir trumpalaikių plaukų augintiniai.

5. [ Patogūs ir ] Ši Katė Praliejimo Šukos yra suprojektuoti su ergonomiška ir neslidžios rankenos, kuri leidžia jums geriau jaunikis savo augintiniai, stiprinti ryšius tarp jūsų,

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai