Profesinės Ne Slydimo Rankenos Naminių Gyvūnėlių Nagų Clipper Išvengti Per Pjovimo Nerūdijančio Plieno Žirklės Katė Šuniui Letena Priežiūros Viliojimas

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

  • Kategorijos: Pet Products
  • Produkto Kodas: z208623
  • Prieinamumas: Sandėlyje

  • €3.03 €6.32

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Kilmės:

Žemyninė Kinija

Medžiaga:

Nerūdijančio Plieno

Tipas:

Šunys

Elemento Tipas:

Nailclippers


Aprašymas

Kačių nagų clipper idealiai tinka kirpimas savo kačių draugo nagai.Su jo kompaktiškas ir lengvas dizainas, jis lengvai telpa į ranką ir funkcijas, specialios kampas, kad galite naudoti jį su lengvumu.Jos plačios programos leidžia jį naudoti įvairių augintiniai ir unikalus dizainas leidžia traukti jį aukštyn arba žemyn, kad gautumėte optimalius rezultatus.

Specifikacija:

Produkto Pavadinimas: Naminių Gyvūnėlių Nagų Žirklės

Gaminio medžiaga: TPR

Gaminio pakuotės: lizdinė plokštelė

Gaminio dydis: 6.9*10.5*0.9 cm/2.72*4.13*0.35 cm

Gaminio spalva: rožinė žalia mėlyna

Suderinamas: tinka katės, šunys, paukščiai, ir net triušiai

Pareigos: Apdaila augintinio nagai

Skelbimas:

Dėl skirtingo apšvietimo bei ekrano parametrų, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

Dėl skirtingų vadovas matavimai, prašome leisti, kai kurie skirtumai dydis.

Paketas, sąrašas:

Naminių Gyvūnėlių Nagų Žoliapjovės*1

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Platus Programas: Šios katės nagų žirklės yra skirtos maži gyvūnai, tokie kaip katės, šunys, paukščiai, ir triušiai.Ji tinka mažiems gyvūnėliams, įvairių dydžių ir veislių, pvz purus persų katė, žaismingas Labradoro šuniuką, arba spalvinga papūga.

2.Papildoma Priežiūra: Su 25 lenkimo kampas, mūsų katė nagų žirklės yra saugus ir tikslus frezavimo, patirtis jūsų kitty.Jūs galite dabar suteikti papildomų dėmesį į jūsų augintinio nagai, nesirūpindami apie kenkdami juos.

3.Gerai suprojektuota rankena: Su savo gerai suprojektuota rankena patogiai telpa rankoje, šios katės nagų žoliapjovės leidžia jums lengvai kontroliuoti jėgos, ir išvengti rankų ir riešo nuovargį.Jos neslidžios ir guma dengta rankena didina kontrolė ir tikslumas puikus nagų supjaustyti kiekvieną kartą.

4.Lengvas Viliojimo: Su mūsų vartotojas-draugiškas kačių nagų žoliapjovės, viliojimo jūsų augintinio nagai yra vėjas.Saugos užraktas įrašą funkcija saugo savo letenas saugus, o jūs be vargo traukti jį aukštyn arba žemyn.

5.Nešiojamų ir Lengvas: Mūsų kačių nagų žirklės " yra lengvas ir kompaktiškas dizainas, kuris leidžia lengvai perkeliamumas.Jis puikiai tinka laikyti namuose, automobilyje, arba imtis su jumis kelyje.Be to, jį lengva laikyti ir neužims per daug vietos jūsų stalčiai ir spintos.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai