Mielas Mikro Kraštovaizdžio Spalvinga Dirbtinį Koralų Mermaid Dervos Papuošalų Už Žuvų Bakas Akvariumas Namų Dekoracijas Priedai

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

  • Kategorijos: Pet Products
  • Produkto Kodas: z222996
  • Prieinamumas: Sandėlyje

  • €0.45 €0.69

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Medžiaga:

derva

Kilmės:

Žemyninė Kinija


Aprašymas

Naujos ir aukštos kokybės!

Aprašymas:

1. "išskirtinį dizainą": šios lėlės priima dizaino Vandenyno serijos derinys mermaid ir koralų.Gražių vaizdų ir ryškių spalvų, sukurti šiltą ir malonią atmosferą, pridėti įdomus ir vaizdo pritraukimas į savo žuvų bakas.

2. "aukštos kokybės medžiagos": Undinė yra pagamintas iš netoksiškų ir nekenksmingas aplinkos apsaugos dervos, kuris yra tvirtas, patvarus, saugus ir nekenksmingas.Jis gali būti naudojamas vandenyje ilgą laiką, be blukimas, užtikrinant sveikatos jūsų žuvų.

3. "tinka įvairinimas": tai žuvų bako apdaila yra ne tik tinka žuvų tankai, bet taip pat gali būti naudojamas, kaip namų dekoracija, pridedant jutiklinio vandenyno spalvos ir įdomus jūsų gyvenimo erdvę.

4. "paprastas įrengimas": tiesiog įdėti ją į vandenį be jokių sudėtingų įrankių ar priemonių.Tai lengva pradėti ir padaryti savo žuvų bakas gyvas iš karto.

5. "puiki dovana pasirinkimas": Šis kraštovaizdžio puošmena yra ideali dovana šeima ar draugais, ypač tinka mėgėjams, kurie mėgsta tropinių žuvų, jūrų gyvybės ar akvariumą.

Medžiaga: Derva

Spalva: Kaip parodyta paveikslėlyje

Dydis: Nuoroda nuotrauką

Komplektą sudaro: 1PC

Pastaba:

1. Dėl vadovo matavimo, prašome leisti klaida 1-3mm.

2. Kaip skirtingų kompiuterių ekranas įvairių spalvų, dėkojame už jūsų supratimą, faktinis produkto spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai