Paukščių Narvas Finansuojančiojo Šėrimo Vonia Dėklas Nustatyti, Sodo Namų Kabinti Kūrybos Papūga Vandens Paukštis Tiektuvą Vonia Savininko Prekes

3 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

  • Kategorijos: Pet Products
  • Produkto Kodas: z211087
  • Prieinamumas: Sandėlyje

  • €1.43 €19.72

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Medžiaga:

Plastikiniai

Funkcija:

Ne-mechaninė

Kilmės:

Žemyninė Kinija

Tipas:

PAUKŠČIAI


Aprašymas

Aprašymas:

Aukščiausios kokybės Medžiagos: paukštis tiektuvą ir vonia yra pagaminta iš aukštos kokybės PP derva medžiaga, netoksiškas ir bekvapis, kvėpuojantis ir atsparus korozijai, lengvai valoma ir suyranti, ir nėra lengva amžiaus, deformuoti ar plyšių, ir gali išlikti tvirtiems blogas oras, tokių kaip vėjo ir lietaus, su ilgesniu tarnavimo laiką.

Puikus Dydis: Mes siūlome 2 paukštis loveliai su gylis 4,9 cm, 3,6 cm, o skersmuo-21cm.Tarp jų, 3.6 cm naudojama paukščių lesyklėlę ir 4.9 cm naudojama paukštis vonia.Ten yra pakankamai vietos, kad pritraukti paukščiai surinkti, klausytis jų kalbų ir priartėti prie gamtos.PATARIMAI: Ribota apkrova netinka voverės.

90° Sulankstomas Dizainas: ryšys tarp geležies lakštai ir geležies žiedas priima kilnojamąjį ir sulankstomas dizainas.Kai nenaudojate, galite sulenkite 90° sudaryti tinkamas kampas su kelmas ar kitų objektų įrengimas, kuri yra patogi laikymo ir diegimui.

Lengva Įdiegti: Mes teikiame 4 metalinių varžtų ir 4 plėtimosi varžtai, kiekvienos plokštelės yra įdiegtas, su 2 metaliniais ir plėtimosi varžtai, varžtas jį, kai jums reikia, ir jūs baigsite.Kabo paukštis vonia patogu ir paprasta įdiegti, nereikia papildomų įrankių ir žinių.

Plataus Pritaikymo: Šis paukštis tiektuvą galima įrengti ant medžių, medinės tvoros, denių, ir netgi vidaus ir lauko sienos.Arba kaip mąstantis dovana paukštis-mylintis draugas ar artimiesiems, suteikiant jiems galimybę žiūrėti įvairių paukščių, tokių kaip cardinals, papai, hummingbirds, ir pajusti laisvę paukščiai.

Savybės:

Stilius: Mados

Spalva: Kaip Parodyta Paveikslėlyje

BŪKLĖ: 100% Naujas

Paketas Apima:

1Pair*Paukščių Padėklai Medžio Sumontuoti

Skelbimas:

1.Prašome leisti 2-3% paklaida dėl rankinis matavimas.

2.Spalvos gali būti skirtingos, kaip ir skirtumas ekranas, prašome suprasti.

3.Tik pirmiau pakuotės turinys yra įtraukti, kiti produktai nėra įtraukti.

Žymos

vamzdis paukščių lesyklėlę dėklas, kabo dėklas paukščių lesyklėlę, paukščių lesyklos narvai, paukščių lesyklėlę nustatyti padėklai, paukštis vonia finansuojančiojo

Pirkėjas
2023-10-15
Medžiagos ir gylis bakas yra ne taip, kaip parodyta paveikslėlyje
Pirkėjas
2024-01-16
myliu Jį
Pirkėjas
2023-10-22
Šiek tiek plastiko indus, net kvapas pigaus plastiko, tačiau už tai, kas jie yra ir kaina, jie yra labai geri

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai