Realus Gyvatės Modeliavimas Gyvatė Modelis Ryškus Minkštos Dirbtinės Barškuolė Modelis, April Fool ' s Day Helovinas Sodai

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

  • Kategorijos: Namų Dekoras
  • Produkto Kodas: z1793
  • Prieinamumas: Sandėlyje

  • €3.40 €6.80

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Medžiaga:

PVC

Kilmės:

Žemyninė Kinija


Aprašymas

Ieškote unikalus žaislas, kurį galite padaryti savo draugams panikos?Ieškoti ne toliau!Mūsų lengvos modeliavimo gyvatė modelis idealiai tinka ilgai naudoti ir kelis vaizduotės žaisti scenarijus.Šis žaislas yra garantuoti, kad valandų pramogų nereikia baterijų ar elektros.

Produkto pavadinimas: fake gyvatė

Gaminio medžiaga: PVC

Gaminio dydis: 1 Stilius yra apie 14.5*11.5*2cm, Stilius yra apie 2 7.5*6.5*1.5 cm, Stilius yra apie 3 7.5*7*1.5 cm

Produkto svoris: 1 stilius yra apie 65g, stiliaus 2 yra apie 15g, stiliaus 3 yra apie 13g

Produkto pakavimo metodas: OPP

Kokios patarimai:

1. Dėl spalvų temperatūros ekranas, vaizdo kamera, aplinkos šviesos ir fotografijos įgūdžius, ir pan., ten gali būti šiek tiek spalvų skirtumas nuotraukas, kai kurie produktai, ir spalva yra tema, kad tikrasis produktas!

2. Dėl skirtingų rankinis matavimas, prašome leisti šiek tiek dydžio skirtumas.

Sąrašas:

Pranešk Apie Netikrą Gyvatė Žaislas *1

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Pramogų stipriklis: modeliavimas gyvatė modelis žaislas yra sudėtinga artefaktas, kad bus sukurti akimirkų panikos.Jūsų draugai bus rėkti iš baimės ir juokas, kad visi pramogauti.

2.Nešiojamų ir prieinamas: Su mūsų Modeliavimas Gyvatė Modelis Žaislų, jūs galite nutempti nedidelis triukas, bet kada, bet kur.Šis žaislas yra lengvas, patogus ir įdomus, be savo puoštis rinkinys.

3.Tvirtas ir stiprus: Mūsų rankų darbo imitavimo gyvatė modelis žaislas yra meistriškai su aukštos kokybės PVC medžiagos, užtikrinti ilgalaikį patvarumą.Su tikroviškomis detalėmis ir išskirtinį meistriškumą, šis žaislas yra ne lengvai pažeisti, todėl jis puikiai tinka ilgalaikį naudojimą.

4.Pritraukti Dėmesį: Modeliavimas gyvatė modelis su realiomis spalvų ir tekstūrų, realus modeliavimas gyvatė modelis žaislas puikiai tinka pokštus, šalys ir Helovinas dekoracijas.

5.Universalus naudojimas: Pakelti savo kolekciją su modeliavimo gyvatė žaislas, kuris tarnauja kaip multi-funkcinis ornamentu, išdaiga įrankis ir švietimo žaislas.Atrasti galimybes, šis įdomus ir unikalus papildymas.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai