Gimtadienis Beveidis Lėlės Gimtadienio Apdailos 15.4 Colių Audinio Meno Gimtadienio Dekoratyvinės Lėlės Gimtadienio Nykštukas Lėlės Apdailos

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

  • Kategorijos: Namų Dekoras
  • Produkto Kodas: z4224
  • Prieinamumas: Sandėlyje

  • €8.48 €13.46

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Yra Protingas Prietaisas:

no

Kilmės:

Žemyninė Kinija

Stilius:

Amerikietiško Stiliaus

Medžiaga:

Tekstilės & Audinys


Aprašymas

Produkto:Beveidis lėlės, papuošalai

Medžiaga:Audinys art

Spalva:balta

Dydis: kaip parodyta paveikslėlyje

paketą, Įskaitant:

1 vnt Beveidis lėlės, papuošalai 1.Unikalus beveidis dizainas: Šios lėlės, papuošalai funkcija savitą beveidis dizainas, pridedant jutiklinio paslaptingumo ir intrigos jūsų atostogų dekoro.Rinkinys iš dviejų: komplektą sudaro du beveidis lėlės, papuošalai, leidžia jums rodyti juos kartu arba atskiros vietos suderintą išvaizdą.

2.Rankų darbo gaminys: Kiekviena lėlė dekoratyvinės detalės yra rankų darbo, kruopščiai, naudojant aukštos kokybės medžiagų, užtikrinti ilgaamžiškumą ir dėmesį į detales.

3.Universalus naudojimas: Šios lėlės, papuošalai yra ne tik švenčių dekoravimas; jie taip pat gali būti naudojamas kaip egzotiškos akcentais lentynos, mantels, arba stalviršiai ištisus metus.

4.Subtilus ir žavus: subtilus savybės ir žavinga estetika šios lėlės, papuošalai jas puikūs, be jokių namų ar biuro erdvę.

5.Mąstantis dovanų pasirinkimą: Jie beveidžiai lėlės, papuošalai padaryti mąstantis ir unikali dovana variantas draugais, šeima, ar net kaip šeimininkė, dovana, atostogų sezono metu.Patvarių medžiagų: Pagamintas iš patvarių medžiagų, šie papuošalai bus atlaikyti laiko išbandymą, ir galima džiaugtis daug sezonų į priekį.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai