10g naminių Gyvūnėlių Kojų Balzamas Šuns Leteną Apsaugos įkaitusio Grindinio Šuns Leteną Vaškas Leteną Soother Drėkinamasis Kremas Krekingo Odos sausumas, Naminių gyvūnų Priežiūra

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

  • Kategorijos: Pet Products
  • Produkto Kodas: z159741
  • Prieinamumas: Sandėlyje

  • €4.42 €8.86

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Modelio Numeris:

Paw Apsaugos Vaškas

Kilmės:

Žemyninė Kinija


Aprašymas

Kulka Taškų:

1.Sumažinti Sausumo: apsaugoti jūsų augintinio letenėlės nuo sausumo ir diskomforto su mūsų šalto spaudimo aliejus ir vaškas-įpilti grietinėlės.Patirtis padidinti drėkinimą ir maitinimą, išlaikyti jūsų augintinio letenėlės patogūs, minkšti ir sveiki.

2.Maitinamasis Hidratacijos: Tai leteną priežiūros kremas padeda išlaikyti jūsų augintinio letenėlės drėgna ir lankstus esant šaltam orui, išvengti įtrūkimų ir sužeidimų.Ji turi gerų drėkinamųjų savybių, kurios maitina odą ir saugo ją nuo išsausėjimo.

3.Lengvas, Drėkina laimingam Letenas: Mūsų kojų priežiūros kremas yra specialiai suformuluoti augintiniai visiems odos tipams.Jis yra natūralus ir lengvas ingredientai, pavyzdžiui, taukmedžio sviestas, kokoso aliejus, bičių vaškas ir kt.kad drėkina ir apsaugo jūsų šuns pėdų pagalvėlės iš krekingo, kraujavimas, ar žalos.

4.Paprastas Naudojimas: Po valymo jūsų augintinio letenėlės, taikomas šis kremas patogu ir greita priežiūros.Ne masažuoti arba bandaging reikia, mūsų kremas drėkina ir apsaugotų letenas nuo dirginimo ir krekingo.

5.Greitai Veikiantis Atkūrimas: Patirtis momentinių gydymo ir remonto privalumus mūsų Kojų Priežiūros Kremas.Geros sugeriamumo, jis greitai prasiskverbia į gilesnius jūsų augintinio letenėlių, kurios greitai reljefo be jokių neplautas arba lipni jausmas.Gauti atgal savo augintinio natūralaus minkštumo ir lygumo ne kartą.

Mūsų šuo leteną balzamas yra specialiai sumaišyti gydyti chapped pėdų pagalvėlės ir atleisti sausumas.Tai patogus ir greitas sprendimas, norint išvengti įtrūkimų ir greitų gydymo ir remonto be neplautas arba lipni jausmas.Idealiai tinka jūsų furry draugui gerovę.

Specifikacija.

Pavadinimas: Naminių Gyvūnėlių Nagų Kremas

Neto masė: 10g

Tinkamumo laikas: 3 metus

Dydis: 41*41*18mm

Paketas, sąrašas:

Paw Apsaugos Vaškas X1

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai