Nešiojamas Šunų Mokymo Gydyti Maišelį Lauko Šunelis Gydyti Dėklas Mažylis Užkandis Atlygį Juosmens Krepšys Šuns Kakutį Maišelis Šunų Vežėjų Krepšiai

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

  • Kategorijos: Pet Products
  • Produkto Kodas: z186131
  • Prieinamumas: Sandėlyje

  • €5.13 €7.32

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Elemento Tipas:

Dubenys

Kilmės:

Žemyninė Kinija


Aprašymas

Tinka įvairių juosmens dydžiai, mūsų šuo gydyti maišelio funkcijas, vidinis sluoksnis pagamintas iš orui tinklelio audinio pridėtinės patvarumo ir patogumo.

Specifikacija:

Pavadinimas: Naminių šunų maisto maišą

Spalva: juoda, raudona spalva

Gaminio dydis: s, m

Paketas, Sąrašas:

Šuo gydyti krepšys*1

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Patogi ir kilnojamoji: Mūsų šuo gydyti krepšys yra būtina turėti šunų savininkai on-the-go.Su " hands-free dizainas, jūs galite lengvai imtis jūsų augintinė ir greitai prieiti prie savo užkandžiai.Jo geras sandarinimas užtikrina šviežumo.

2.Patikima Medžiaga: Pagaminti iš vandeniui ir dėvėjimuisi atsparios Oksfordo audinio, mūsų šuo gydyti maišelis užtikrina saugos ir higienos jums ir jūsų augintiniai.mūsų krepšys, lengvai valoma.

3.Įvairias Funkcijas: Su šis šuo gydyti krepšys, jums niekada nereikės nerimauti apie tai, vežančių papildomi elementai.Jis puikiai tinka laikyti užkandžius, mobiliojo ryšio telefonus, raktus, šuns pavadėlio, ir šuo, vakarienė plokštės organizuotas ir lengvai prieinama, todėl patogiau jums ir jūsų augintinė, kai keliaujate.

4.Kvėpuojantis Dizainas: su kvėpuojantis akių išorinis sluoksnis ir akies audinio, vidinis sluoksnis, mūsų šuo gydyti maišelį padidina oro srautą ir sumažina trinties ultimate komforto.Plius, ji saugo, gydo, švieži ir lengvai prieinama jūsų furry draugui.

5.Madinga ir Lengvas: Parodyti savo stilių su šiuo lengvas, tačiau patvarus šuniui gydyti maišelį.Yra įvairių madingų spalvų ir stilių, šis maišelis nebus sveria you down, ir tinka įvairiomis progomis.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai