Skatinti Kačių Žaislai Katėms Kelio Žaislas Su Dantį Plunksnų Patalpų Kačių Reikmenys Kambarį Kačių Namų Augintinio Pastogė " Pet Shop

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

  • Kategorijos: Pet Products
  • Produkto Kodas: z162230
  • Prieinamumas: Sandėlyje

  • €1.56 €2.24

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Medžiaga:

nailonas

Kilmės:

Žemyninė Kinija

Tipas:

katės

Yra Protingas Prietaisas:

no

Žaislai Tipas:

Tuneliai


Aprašymas

Pramogauti savo furry draugų, su mūsų katės plunksnų kamuolys žaislas!Pagamintas iš patvaraus ABS, metalo, ir plunksna medžiagų, ji yra atspari braižymui ir kramtymas, todėl katės smalsu daugiau grojimo.Su šiuo žaislu jūsų katei nereikia žmonių kompanija, smagiai.Get yours now!

Techniniai duomenys:

Produkto pavadinimas: Katė track ball žaislas

Medžiaga: ABS, metalo, plunksna

Gaminio dydis: apie 12,5*27.5 cm/4.92*10.83 cm

Produkto svoris: apie 84g

Pakavimo Sąrašas:

1pc*Katė track ball žaislas

Pastaba:

1. Dėl spalvų temperatūros ekranas, vaizdo kamera, aplinkos šviesos ir fotografijos įgūdžius, gali šiek tiek spalvų skirtumas nuotraukas, kai kurie produktai, ir spalva yra tema, kad tikrasis objektas!

2. Dėl skirtingų vadovas matavimai, prašome leisti šiek tiek dydžio skirtumai.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Enticingly Intriguojantis: Palepinkite savo smalsi katė su mūsų track ball žaislas.Ne-pavertimo dizaino, jis gali sūpynės laisvai ant žemės, garantuoti neribotą įdomus jūsų kačių bičiulių.Jis puikiai tinka skatinti jų natūralius instinktus ir išlaikyti juos linksmina valandas.

2.Neprilygstamas Ilgaamžiškumas: Mūsų interaktyvi katė žaislas kamuolys yra pagamintas iš atsparios medžiagos, sukurtos atlaikyti braižymo ir kramtymas.Katės negalėsite atsispirti patikimas plunksnų medžiaga, išlaikyti juos linksmino ir užsiima valandas.

3.Interaktyvios Pramogos: Tegul bell ball dizaino ši katė track ball žaislas pridėti žaismingas garsą į jūsų katino grojimo.Plunksnų kamuolys ir bėgių kelio konstrukciją padidina interaktyvumo ir įdomus, išlaikant savo kačių užsiima ir pramogauti.

4.Žaisti Veiklos: Su mūsų Katė Track Ball Žaislas, ir jūsų katė gali išlaikyti jų sveikatai ir gyvumas per žaisti, panaikinant būtinybę žmonių kompanija.Interaktyvus kamuolį ir stebėti taip pat išskiria streso ir apsaugo nuo nutukimo, todėl tai puiki pramoga jūsų furry draugui.

5.Patvarus ir Saugus: Naudojant kieta ir tvirtos ABS, metalo, ir plunksna medžiagos, tai skatinti, kačių žaislas yra saugus ir skatinti žaidimų, kurie skatina sveiką vykdyti savo furry draugų ir turi ilgą tarnavimo laiką.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai