Ketaus Neperpučiamas Senovinių Durų Bell Derliaus Dizaino Durų Skambutį Sodo Knocker Dekoratyvinis Durų Bell, Skirtas Namų Ir Sodo Dekoro

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

  • Kategorijos: Namų Dekoras
  • Produkto Kodas: z7204
  • Prieinamumas: Sandėlyje

  • €18.39 €36.79

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Stilius:

Modernus Stilius

Temos:

AUGALŲ

Medžiaga:

Metalo

Kilmės:

Žemyninė Kinija


Aprašymas

Kulka Taškų:

1. Garsiai ir Aiškiai Bell: ketaus vakarienė bell funkcijų ilgą virvę ir gamina itin malonų toną, kuris vykdo toli.Ji priduria, elegantišką nuojauta, bet gyventi, tarnauja kaip išskirtinį, funkcinės ornamentu.

2. Greitas Montavimas: Šis ketaus vakarienė bell ateina su iš anksto išgręžtas skyles ir varžtais, todėl jūs galite lengvai pritvirtinkite jį ant sienos be kenkia jūsų durų arba sienos.Tai yra paprastas ir patogus būdas pridėti šiek tiek kaimiškas žavesio jūsų namams.

3. Platus Panaudojimas: Šis ketaus vakarienė bell gali būti montuojamas ant bet kurios pakopos, lauko ar vidaus sienos, durų, ar tvora, ir jis tinka įvairioms progoms, pavyzdžiui, skambinimo šeimos vakarienei, informuojantys svečius, arba pridedant kaimiškas žavesio jūsų dekoro.

4. Derliaus Žavesio: Šis ketaus vakarienė bell prideda touch nostalgija į jūsų namus, kuriant šiltą ir atmosferą savo šeima ir draugais.Ar jūs naudojate jį, paskambinti į savo artimaisiais prie stalo, arba tiesiog kaip dekoratyvinis akcentas, šis švelnus ir praktinių bell atneš džiaugsmo į savo kasdieniame gyvenime.Ji taip pat daro didelį housewarming dovana savo derliaus mylintis draugas.

5. Tvirtos Ketaus Vakarienė Bell: Pagamintas iš oro sąlygoms ketaus, vakarienė bell nėra lengva pertrauka ir gali būti pakartotinai naudojamas ilgą laiką.Jos patvarumą užtikrina ilgalaikį be jūsų dekoro.

Aprašymas:

Pridėti elegantiškas apdailos jūsų namuose su mūsų Ketaus Durys Bell Paukštis.Tai ne tik stilingas, bet taip pat lengva įdiegti.Puikiai, kaip sienos dekoras ar housewarming dovana, tai doorbell yra pastatytas paskutinis ir ne taip lengva nutraukti.

Techniniai duomenys:

1. Pavadinimas: Ketaus Vakarienė Bell

2. Medžiaga: ketus

3. Dydis: apie 46*12,5 cm/18.11*4.82,

4. Dūmtraukio skersmuo: apie 10cm/3.94 į

5. Lyno ilgis: apie 20cm/7.87 į

Pakavimo Sąrašas:

1*Ketaus Durys Bell Paukštis

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai