Boho Macrame Sienų Apmušalai Gobelenas Sienos Meno Dekoro Namų Knyga Turėtojas Organizatorius Sienos Meno Dekoro Buto Durų Miegamasis

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

  • Kategorijos: Namų Dekoras
  • Produkto Kodas: z13246
  • Prieinamumas: Sandėlyje

  • €10.00 €14.28

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Medžiaga:

šeniliniai

Kilmės:

Žemyninė Kinija


Aprašymas

Pakelti savo kambarį dekoro su mūsų išskirtinį macrame sienų apmušalai.Daug informacijos, šių dekoratyvinės girliandos suteiks touch gamtos kokią erdvę.Daugiafunkcinis ir nuostabiai medvilniniai, jie puikiai tinka pridėti tekstūros į jūsų sienos.

Gaminio dydis: (vidut.)40*75cm/sudarė 15,75*29.53 coliai

Medžiaga: medvilnės virvė/buko medienos

Pakavimo Sąrašas:

1* Boho Sienų Dekoras Girliandos Gobelenas

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Meistriškai Rankų darbo: Pakelti savo namų dekoro su šiuo macrame sienų apmušalai, kad gali pasigirti, išskirtinį meistriškumą.Pagamintas iš aukštos kokybės medvilnės ir medienos, ji yra neatskiriamai išsamias ir pastatytas paskutinis.Pridėti estetinės apeliacinį skundą, kad jūsų sienos šiandien.

2.Dekoratyvinis Touch: Šis švelnus yra bohemiškas stilius, dekoratyvinis sienų apmušalai, kuri prideda meninės nuojauta į savo vidų.Jis yra pagamintas iš aukštos kokybės medvilnės ir funkcijos sudėtingų macrame modelius, sukurti jaukų jausmą bet kurioje patalpoje.

3.Lengvai Sunny Sienos Menas: pritraukti atmosfera dykumą ir kūrybiškumą su mūsų Macrame Sienų Apmušalai.Puikus namų dekoro detale, perorganizuoti savo kambarį ar miegamąjį arba į malonės savo balkono, kaip tai universalus sienos dekoracijas galima pakabinti bet kurioje patalpoje.

4.Daugiafunkcinis Apmušalai: Saugoti savo erdvę tvarkingas ir stilingas, su mūsų Macrame Sienų Apmušalai Dekoro, kad gali būti naudojami ne tik kaip papuošalai, bet taip pat veikia kaip patogu knyga/paskelbimo turėtojas, augalų pakaba, ir daugiau.Visiškai su kutai dėl boho atmosfera.

5.Puikus Housewarming Metu: Tai macrame sienų apmušalai yra nuostabiai austi su natūralios medvilnės virvės, pridedant jutiklinio bohemišką stilių, savo gyvenimo erdvę.Tai praktiška ir graži housewarming dovana jūsų draugams ir šeimos nariams, kurie bus dėkingi už jūsų puiki dovana idėja.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai