Medienos Prigludęs Kryžiaus Mediniai Valdos Kabintis Kryžiaus Sėkmės Nešiojamas Delninis Kryžiaus Dovanos Tyrimo Melstis Namų Bažnyčia

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

  • Kategorijos: Namų Dekoras
  • Produkto Kodas: z11327
  • Prieinamumas: Sandėlyje

  • €9.58 €19.16

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Medžiaga:

Plastikiniai

Kilmės:

Žemyninė Kinija


Aprašymas

Aprašymas:

Šis medinis kryžius yra pagaminti iš lotus medienos, kuri yra lygus ir tvirtas.Jis yra paprastas ir elegantiškas dizainas, kuris gali sutapti bet kokios aprangos ar progos.Jūs galite dėvėti ją kaip karoliai arba pakabinti jį savo rankinėje, automobilyje, arba sienos.Tai patogus ir nešiojamų, todėl visada galite turėti ją su savimi.Šis medinis kryžius yra daugiau nei vien tik aksesuaras.Tai taip pat ženklas, apie savo tikėjimą ir dvasingumą.

Šis medinis kryžius yra puiki dovana tiems, kurie vertina grožį ir prasmę.Jūs galite suteikti jūsų šeimos, draugų, ar sau bet kokiai progai, pvz., gimtadieniai, jubiliejai, ar Kalėdos.Tai dovana, kad jie padės puoselėti ir branginti ilgą laiką.

Specifikacija:

Pavadinimas: medinės kryžiaus

Medžiaga: lotus medienos

Dydis: apie 20*15*4mm/0.79*0.59*0.15 į

spalva: ruda

Kiekis: 30

Pakavimo Sąrašas:

medinis kryžius * 30

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Tarnauti Ilgą Laiką: Mėgautis grožiu ir kokybe tai medinis kryžius, pagamintas iš lotus medžio su skirtinga ir unikali tekstūra.Šis kryžius yra ne tik gerai pagaminti, bet ir specialios už jus.

2.Lengvai Balansinė: Šis medinis kryžius yra pasisekė žavesio, kad jūs galite nešioti kuprinę rankoje ar kišenėje.Ji tinka bet kokiai progai ir bet kokios aprangos.Štai kodėl tai puikus aksesuaras.

3.Platus Naudojimas: Šis medinis kryžius yra plataus taikymo sritį simbolis jūsų veiklą.Jūs galite švęsti komunija, krikštas, arba kiti su šios medinis kryžius.Tai puikus jūsų atsidavimą ir tinka įvairioms progoms ir parametrai.

4.Gausu Funkcijų: Šis medinis kryžius yra universalus aksesuaras.Jūs galite dėvėti ją, kaip auskarai ar karoliai, arba nešioti kaip žavesio.Tai puiki dovana atgal į mokyklos ar universiteto baigimo, arba priminimas, kad melstis laikais reikia.

5.Puiki Dovana: Šis medinis kryžius yra ideali pateikti visiems, kurie švenčia krikšto.Tai gražus ir prasmingas būdas parodyti savo meilę ir paramą, už savo tikėjimą.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai