Stogo Metalo Weathervane Geležies Kalėdų Elnių Troba Oro Mentiniai Kieme Stogo Mount dėl Vėjo Krypties Indikatorius, Sodas

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

  • Kategorijos: Namų Dekoras
  • Produkto Kodas: z5870
  • Prieinamumas: Sandėlyje

  • €17.24 €34.48

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Kilmės:

Žemyninė Kinija


Aprašymas

Kulka Taškų:

1. Išskirtinis Ilgaamžiškumas: Mūsų oro mentiniai gali pasigirti kokybės geležies medžiagų ir paviršių purškimo anti-rūdžių sluoksniu, kuris atsparus deformacijai, ėsdinančios, ir UV spindulių.Su savo nenugalima jėga, todėl užtikrina patikimą orų prognozės net ir atšiauriomis oro sąlygomis.

2. Šventinis Stilius: Pridėti jutiklinio Kalėdų dvasią į savo sodą su šiuo oras-mentiniai, skirtos formos veikia elnias.Šis žavingas aksesuaras sustiprins šventinę atmosferą savo lauko erdvę ir rodo vėjo kryptį.

3. Oras Pažvelgti Stiprintuvas: Tai oras mentiniai gali nurodyti kryptį, vėjo greitį, kuris padeda jums palaikyti ryšį su oru ir planuoti savo veiklą lauke atitinkamai.Tai ne tik naudinga priemonė, bet ir graži dekoracija jūsų sodo ar stogo.

4. Platus: be Vargo pridėti tai oras mentiniai ant bet kokių paviršių, ar tai būtų sodo tvoros, pavėsinės, namai, šiltnamiuose, klėtis, gazebos, ir daugiau.

5. Paprasta naudoti: galite surinkti šį oras silpsta greitai ir lengvai pagal šiuos paprastus nurodymus įtrauktas į paketą.Jokių įrankių ar specialių įgūdžių nereikia.Tiesiog pridėkite dalys ir pritvirtinkite jį ant savo stogo, tvoros, arba sodas.

Aprašymas:

Mūsų vėjas silpsta yra nepaprastai patvarus ir suprojektuotos formos veikia elnias.Puikiai tinka sodų, namų, pastogės, tvoros stulpai, šiltnamiuose, ir dar daugiau, šis įrankis padeda lengvai nustatyti vėjo kryptis.Paprastas instrukcijas, kad būtų lengva nustatyti ir naudoti.Idealiai tinka visiems, kurie nori likti up-to-data besikeičiančios vėjo modeliai.

Savybės:

1. Produkto Pavadinimas: Veikia Elnias Weathervane

2. Svoris: 550g

3. Dydis: apie 32*45cm/12.6*17.72 cm

4. Medžiaga: geležis

5. Įpakavimas: popierinė dėžutė

Pakavimo Sąrašas:

1 x oro mentiniai

Šiltas patarimai:

1. Dėl monitoriaus spalvų temperatūrą, vaizdo kamera, aplinkos šviesos ir fotografijos įgūdžius, kai kurios nuotraukos prekes gali turėti šiek tiek spalvų skirtumas, spalva natūra turi dominuoti!

2. Dėl skirtingų rankinis matavimas, prašome leisti šiek tiek dydžio skirtumas!

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai