Retro Nuotraukų Albumas, 6 Cm 300 Nuotraukų Šeimos Augimui Didelės Talpos, Aukštos raiškos Laminuotos Įrašyti Albumą High-end PU Odos

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

  • Kategorijos: Namų Dekoras
  • Produkto Kodas: z4311
  • Prieinamumas: Sandėlyje

  • €24.28 €48.56

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Stilius:

Palaidų lapų Nuotraukų Albumas

Kilmės:

Žemyninė Kinija

Naudojimas:

Vaikų Nuotraukų Albumas

Privalomi:

Perfect Privalomas

dydis:

6 inch

Nuotraukų Saugojimo Kiekis:

201-300 lakštai

Dangos Medžiaga:

PU

Tipas:

Interleaf Tipas


Aprašymas

Funkcijos: 1. Dangtelis yra pagamintas iš minkštos odos, ir apvalios nugaros dizainas yra tinkamas dovanas ir asmeniniam naudojimui. 2. Aukštos raiškos laminuotos įterpti dizainas, galima pritaikyti standartines nuotraukas ar plastiko nuotraukas. 3. Griežtai privalomas, nr. deformacijos, nr. puslapis krenta, ir patvari, ir po ilgalaikio naudojimo. 4. Dangtelis turi išskirtinį siūlės, ir ekologiška šerdis yra pagaminta iš saugaus ir aplinkai nekenksmingų medžiagų, kuriame autentiškas spalvas.

Specifikacija: Medžiaga: PU+PVC Dydis: 33x22.5x5cm Spalva: Raudona Juoda Žalia Mėlyna Pastabos: Mes remti mažmeninės prekybos,droppshiping,didmeninė prekyba,pritaikymas.Jei turite didelių pirkimo apimtis, prašome būtinai susisiekti su manimi , aš duosiu jums STAIGMENA KAINĄ, pagal jūsų pirkimo apimtis, tikimės bendradarbiauti su jumis!Dėl skirtingų ekrano nustatymų ar šviesos priežasčių, objekto spalvos gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.Dėl dydžio elementai išmatuotas rankiniu būdu, gali būti šiek tiek klaidų, prašome kreiptis į faktinį elementą.Apie Atsiliepimą: Jei jūs patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, prašome palikti mums penkių žvaigždučių peržiūros, jūsų pripažinimas mums yra motyvacijos mūsų pažangos, kuri yra mums labai svarbi.Jei esate nepatenkinti mūsų produktai ir paslaugos, rašykite mums prieš neigiamą grįžtamąjį ryšį, ir mes aktyviai bando išspręsti problemą, kol būsite patenkinti.Dėkojame už jūsų supratimą ir paramą.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai