Debesis Tulpių Lempos Akių Rūpestinga Tulpių Nakties Žibintas, Veidrodis Rankų darbo "PASIDARYK pats" Tulpių Lempos 20 Gėlės, Dekoratyviniai LED Tulpių Naktį Šviesos Nešiojamų

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

  • Kategorijos: Namų Dekoras
  • Produkto Kodas: z4781
  • Prieinamumas: Sandėlyje

  • €14.35 €31.18

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Medžiaga:

Plastikiniai

Yra Protingas Prietaisas:

no

Kilmės:

Žemyninė Kinija


Aprašymas

[Rankų darbo "PASIDARYK pats" Amatų] Šis debesis tulpių lempos reikalauja rankų darbo DIY sprendimus.Pakuotėje yra debesis tulpių lempos medžiagos paketas jums "PASIDARYK pats" tulpė lempos patys.Laisvai sureguliuokite gėlės ir mėgautis įdomus vertus sprendimus.

["Creative Cloud" Tulpių Lempos] Šis debesis tulpių lempa yra sukurta su 20 tulpių.Tulpės turėti gražią prasmę ilgalaikės meilės.Kūrybingi ir prasmingi.Debesis tulpių lempa su minkšta šilta šviesa daro kambarį patogiau.

[Daugiafunkcinis] Šis debesis tulpių lempos yra daugiafunkcinis.Naktį, nes naktį šviesos pridedant jutiklinio romantikos ir švelnumo kambaryje.Dieną, kaip veidrodis ant odininkas.Ir su subtilus debesų formos ir gražus tulip, ji yra unikali ir patraukli dekoro darbalaukyje.

[Eye Rūpestinga] Šis debesis tulpių lempos skleidžia net, minkštas ir akinimo-nemokama šviesa apsaugoti savo akis.Su tinkamo šviesumo šviesos sukurti patogią aplinką miegui.Puiki dovana šeimai, draugams, meilužis ir kt.

[Modeliavimas Tulpių] Tai tulpės ir lapai yra suprojektuoti su aukštos modeliavimo, kad yra gražus ir realus.Kartu su LED šviesos, tai akį traukiantis ir patrauklus.Pritraukti svečių iš pirmo žvilgsnio.

Aprašymas:

Šis debesis tulpių lempos funkcijų mielas debesų formos kartu paėmus tulpės kad yra gražus apdaila.Ne tik naktį šviesos, bet taip pat yra veidrodis, dienos metu.

Pagrindinis Bruožas:

Nešiojamieji: Šis debesis tulpių lempos priemones, 20 x 13 cm/7.8 x 5.1, jis yra kompaktiškas ir nešiojamas, kuris yra lengvai vietoje, kur jums patinka.

Gražus Kambario Dekoro: Šis debesis tulpių lempos funkcijų mielas debesų formos ir modeliavimo tulpių, kuris yra gražus kambario dekoro sukuriama jauki ir šilta atmosfera.

Specifikacija

Pavadinimas: Debesų Tulpių Lempos

Medžiaga: Plastikas

Dydis: 20 x 13 cm/7.8 x 5.1

Gėlių Kiekis: 20

Stiliaus(Neprivaloma): Rožinė, Mėlyna, Violetinė

Pastaba:

1.Gali būti ir nedideli skirtumai tarp nuotraukos ir tikrosios spalvos preke.Mes stengiamės parodyti jums tikslią spalva

2.Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl rankinis matavimas

1 × Debesis Tulpių Lempos Medžiagos Paketas

Nešiojamų LED Tulpių Naktį Šviesos ,LED Miega Lempos,Modeliavimo Gėlių Lempos

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai