USB Automobilinis Įkroviklis Adapteris 4 1 Super Greitai Automobilinis Įkroviklis Su 4 USB jungtimis, 3.1 greitųjų Automobilinis Įkroviklis LED Skaitmeninis Ekranas Telefono

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €3.81 €5.43

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Kilmės:

Žemyninė Kinija


Aprašymas

Tai greitai automobilinis įkroviklis funkcijų, kelis USB jungtys greita įkrovimo on-the-go, o įtampa skaitmeninis ekranas funkcija lengva stebėti.Pažangi valdymo lustas užtikrina didžiausią našumą ir gerai liepsna retardancy suteikia papildomą saugumą.

Gaminio medžiaga: ABS+aliuminio lydinys

Produkto svoris: 25.8 G

Gaminio dydis: 4x4x6cm/1.57x1.57x2.36in

Produkto parametrai: Įvestis: 12V-24V Išėjimas: 5V-3.1

Išvesties sąsajos: 4 USB

Produkto spalva: juoda, balta

Produktų Sąrašas:

3.1 4-in-1 automobilinis įkroviklis x1pcs

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Ultra-spartusis įkrovimas: Pasiekti gana greito įkrovimo greitį su mūsų USB automobilinis įkroviklis adapteris, kuris mokesčiai jūsų prietaisas iki 300% greičiau nei įprasti automobilių įkrovikliai.

2.4 USB jungtys: 4 USB jungtys, tai automobilinis įkroviklis adapteris gali patenkinti apmokestinimo poreikius keli žmonės ir įrenginiai tuo pačiu metu.Ji gali pateikti iki 2.4 vienam uosto, užtikrinant, greitai ir saugiai įkrauti savo telefonų ir planšetinių kompiuterių.

3.Realaus laiko įtampos stebėjimas: USB automobilinis įkroviklis adapteris yra įrengtas LED įtampos skaitmeninis ekranas funkcija, kuri leidžia jums stebėti ir rodyti automobilio įtampos realiu laiku.

4.Saugus Įkrovimas: Šis USB automobilinis įkroviklis adapteris funkcijos, pažangi valdymo lustą, kuris stebi įtampos, srovės, temperatūros, ir trumpojo jungimo jūsų įrenginius, teikti keletą stabili apsaugos mechanizmus ir užtikrinti saugią produkciją.

5.Puikus Liepsnos Retardancy: Pagamintas iš patikimų, ABS ir aliuminio lydinio medžiagos, mūsų USB automobilinis įkroviklis adapteris yra atsparus priklauso, ir gali pasigirti puiki šilumos varža.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai