Angos Dangtis, Skirtas Dyzelinis Šildytuvas Oro Išleidimo Angos Dangtelis Oro Dyzelinas Autonominis Šildytuvas Patvarus Ir Stiprus Oro Išleidimo Angos Net Padengti

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €7.35 €14.69

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Tipas:

Degimo Šildytuvas

Kilmės:

Žemyninė Kinija


Aprašymas

Aprašymas:

Mūsų dyzelinis šildytuvas oro angos yra pagamintas iš aukštos kokybės PP medžiagą, kuri yra patvari, ekologiška, aukštos temperatūros vandeniui, o ne lengvai deformuotis.Ji gali gauti jūsų autonominis šildytuvas atgal ir veikia sutaupyti jūsų laiko ir pinigų dėl remonto.

Specifikacija:

Produkto pavadinimas: Keturi-Oro Išleidimo Anga

Dydis: apie 11.3*11.3*10.4 cm/4.45*4.45*4.09 į

Sąsaja skersmuo: 42mm/yra 1,65 montavimo uosto

Pakavimo Sąrašas:

oro išleidimo angos*1

Pastabos:

1. Dėl skirtingų ekrano ir apšvietimo efektai, tikroji spalva produktas gali šiek tiek skirtis nuo spalvų, kaip parodyta paveikslėlyje.

2. Dėl vadovo matavimo, prašome leisti matavimo nuokrypis 1-3cm.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Patvari Medžiaga: Mūsų dyzelinis šildytuvas oro angos yra pagamintas iš aukštos kokybės 100% brand new PP medžiagos, todėl yra patvarus, ekologiškas, o ne lengvai deformuotis.

2.Laiko Taupymas: Dėl to, kad mūsų keturių-oro išleidimo anga gali padėti jums pakeisti susidėvėjusių originalų ir gauti savo autonominis šildytuvas atgal ir veikia, ji gali sutaupyti jūsų laiko ir pinigų dėl remonto.

3.Lengva Įdiegti: Mūsų autonominis šildytuvas angos dangtelis yra 100% atitikimo originalui, kuri leidžia jums lengvai įdiegti.Jums reikia palyginti dalies numeris originalaus skaičius prieš perkant.

4.Plačiai Naudojamas: Jūs galite naudoti mūsų dyzelinis šildytuvas angos dangtelį 2KW (D2) automobilių stovėjimo šildytuvai, , ir kitų modelių, oro stovėjimo šildytuvai 42mm ID vamzdžio.

5.Labai Patogu: Kai jūsų transporto priemonė yra pakeisti, galite ardyti mūsų oro išleidimo angos dangtelį.Jis yra lengvai išardyti ir labai patogus jums.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai