Automobilių Oro Kondicionavimo Papildymo Rinkinys R134A AC Šaltnešio Žarna Rinkinys, Automobilių Oro Kondicionieriai Įrankiai Auto/Home Šaltnešis R134A

2 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €13.26 €42.71

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Išorinis Skersmuo:

adapter

Vidinis Skersmuo:

Adapteris

Kilmės:

Žemyninė Kinija

Storis:

Adapteris

Medžiagos Tipas:

Audinys Sustiprinta Žarna Su Termoplastinio Izoliacija


Aprašymas

Tai r134a papildymo rinkinys yra patogus įrankis lengvai pridėti R134A šaldymo jūsų automobilio oro kondicionavimo sistema.Jis ateina su trijų adapteriai (už 1/4 colių, 5/16 colio, ir 1/2 colio sąsajos), kad tilptų dauguma transporto priemonių.Ji yra paprasta ir lengva operacija, todėl jūs galite užpildyti fluoridation procesą sau be jokio vargo.Jis yra pagamintas iš aukštos kokybės vario, kuris yra patvarus.Tai r134a papildymo rinkinys padės jums išlaikyti jūsų automobilio atvėsti ir patogiai.

Savybės:

Pavadinimas: r134a šaldymo papildymo rinkinys

Paskirtis: siurbti ir pridedant skysčio ir šaldymo įrangos techninės priežiūros, pramonės, šaldymo užpildant oro kondicionavimo sistemų, ir ekrane, realaus laiko sistemos slėgis

Medžiaga: Alloy

Taikymo sritis: auto remontas

Pakavimo sąrašas:

1*r134a papildymo rinkinys

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Lengva Fluoridation: Šis komplektas yra visi priedai, jums reikia lengvai pridėti R134A šaldymo jūsų šaldytuvas, taupant jūsų laiką ir pinigus dėl profesinių paslaugų.

2.Lanksti a/c Papildymo Rinkinys: Jūs galite įkrauti bet kokius oro kondicionierius su šio rinkinio, nepriklausomai nuo jos dydžio ar formos.Ji turi tris skirtingų adapterių, kad darbas su 1/4 colių, 5/16 colio, ir 1/2 colio sąsajos, todėl jis gali tilpti įvairių modelių oro kondicionieriai.Dėl to, tai patogu ir paprasta naudoti, jis taupo jūsų pinigus ir problemų.

3.Efektyvus ir Paprastas, Įkraukite: Ne suvirinimo arba pjovimo reikalingas šis šaldytuvas papildymo rinkinys.Tiesiog įdiekite BPV31 Auskarų Vožtuvo vario vamzdeliai ir mėgautis naudą, built-atgal slėgio įrenginį, kuris neleidžia šaltnešis nuotėkio ir suteikia savaiminio sandarinimo ir lengva operacija.

4.Lengvai DIY Fluoridation: Su šiuo šaldytuvas papildymo rinkinys, jūs galite užpildyti fluoridation procesą sau.Į komplektą įeina auskarų vožtuvas, kuris tinka labiausiai šaldytuvai ir išsamų vadovą, kad parodys jums, kaip naudoti fluoridation įrankis teisingai.Šio automobilio oro kondicionavimo sistema įkrauti kit yra lengva įdiegti.

5.Patvarus Paslaugos: Šaldytuvas Su Įkrauti Rinkinį, galite atkurti aušinimo našumą šaldytuvas minučių.Jis yra patvarus, vario, aliuminio ir gumos reikmenys.

Pirkėjas
2023-12-04
PERFECTO
Pirkėjas
2023-12-21
Prekės gavo geros būklės. Supakuoti šiek tiek šviesos, bet GERAI. Ne bandė dar. Ačiū pardavėjui ir apie viską, kad visiems vežėjams.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai