Gumos Pakaging Įrankis Privalomas Virvę, Kompaktiškas ir Nešiojamas Paketo Kaklaraištis Išvengti Sklaidos ir Losting Straipsniai

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €3.60 €5.14

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Kilmės:

Žemyninė Kinija


Aprašymas

PR Pardavimo Paprasta Operacija, Nuimamas Privalomas Virvę, Kompaktiškas ir Nešiojamas Paketas, Kaklaraištį, Pakavimo Prekes arba Mažų Pakuočių PR Pardavimas

Aprašymas:

Savybės:

Lengva Naudoti: nuimamas privalomas virvę su paprasta operacija leidžia greitai ir be vargo, sujungimas, prekes ar mažas pakuotes.

Sklandų Ir Saugų: privalomas virvės savybės lygaus paviršiaus ir burr-nemokama projektavimo, užtikrinti, kad jūsų daiktai būtų saugiai supakuoti be galimos žalos arba žalos.

Patvarus Ir Lankstus: Pagaminta, su aukštos kokybės gumos, pakuotės kaklaraištis yra tiek stipri ir lanksti, užkirsti kelią ašarojimas ir užtikrinti ilgalaikį naudojimą.

Kompaktiškas Ir Nešiojamas: pakuotės kaklaraištis yra suprojektuota, kad būtų kompaktiškas ir nešiojamas, todėl jį lengva nešiotis ir naudoti susiejimas bagažo ar priemonės, arba kaip išvengti sklaidos ir prarasti daiktai.

Universalus Naudojimas: privalomas virvę puikiai tinka pakuoti arba mažų pakuočių, ir gali būti naudojamas įvairiems tikslams, pavyzdžiui, sujungimas, bagažo ar priemonės, arba kaip išvengti sklaidos ir prarasti daiktai.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: Guma

Ilgis: Ilgas: 46cm Trumpas: 33cm

Pastabos:

1. Dėl šviesos ir ekrano nustatymas skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

2. Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl skirtingų rankinis matavimas.

Komplektą Sudaro:

1 * Privaloma Virvė

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai