Automobilio Akumuliatoriaus Testeris 12V Įkrovimo Sistemos Analizatorius Įkrovimo Paleidimo Sistemos Testeris Už Automobilį, Sunkvežimis, Motociklas, ATV, SUV Jachta

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €6.97 €13.95

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Modelio Numeris:

automobilio akumuliatoriaus testeris

Kilmės:

Žemyninė Kinija


Aprašymas

Aprašymas:

Automobilių Generatorius Testeris priima nacionalinė saugos privalomojo sertifikavimo (KBK) izoliacinės medžiagos, todėl yra labai saugus naudoti.Jis turi greitą baterijos bandymo ir kelis duomenų analizės funkcijas.

Specifikacija:

Dydis: apie 7*2*11.5 cm/2.76*0.79*4.53 colių

Svoris: apie 78g

Pakavimo Sąrašas:

1pcs*Automobilių Generatorius Testeris

Pastabos:

1. Dėl skirtingų ekrano ir apšvietimo efektai, tikroji spalva produktas gali šiek tiek skirtis nuo spalvų, kaip parodyta paveikslėlyje.

2. Dėl vadovo matavimo, prašome leisti matavimo nuokrypis 1-3cm.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Greitas Akumuliatoriaus Testas: Nes mūsų Akumuliatoriaus Apkrovos Testeris turi greitą baterijos bandymo ir kelis duomenų analizės funkcijas, jos gali užtikrinti greitą aptikimo greitis ir tikslius duomenis.

2.Atvirkštinio Poliškumo Apsaugos Dizainas: Skaitmeninis Automobilio Akumuliatoriaus Analizatorius naudoja atvirkštinio poliškumo apsauga, dizainas, ir jis panaikina integruotas akumuliatorius, todėl nėra jokio pavojaus saugai.

3.Dviguba Izoliacija Apsauga: Automobilių Generatorius Testeris priima nacionalinė saugos privalomojo sertifikavimo (KBK) izoliacinės medžiagos, kuri gali suteikti dviguba izoliacija, apsauga.

4.Apšviestas Skaičius ir Raides: Naudojant pažangias LCD technologija, mūsų Automobilio Akumuliatoriaus Testeris turi apšviesti skaičių ir raidžių.Ji yra labai lengva skaityti.

5.Vietos Taupymas: Dėl mūsų Automobilio Generatorius Testeris naudoja integruotą dizaino, jis yra erdvės taupymo ir gali gerokai išplėsti bandymo programą.Ji yra labai praktiška.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai