TB6600 Stepper Motorinių Vairuotojai 4Pack 4A Stepper Driver Valdytojas CNC Skaitmeninis Mini Žingsnis Vairuotojas 42/57/86 Stepper Motorinių 4 Vnt.

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €25.01 €33.80

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Sertifikavimo:

NĖRA

Kilmės:

Žemyninė Kinija


Aprašymas

Apsaugoti Forma: Energijos taupymo pusiau automatiniai srovės blokavimo funkcija, built-in temperatūros apsauga ir per srovės apsaugos, įtampos apsaugą, užkertant kelią atgal.

Pusiau srauto funkcija: pusiau srauto funkcija yra žingsnis 200ms, ir vairuotojo išėjimo srovė yra automatiškai sumažinama nominali išėjimo srovė 50%, naudojami užkirsti kelią variklio šildymas.

Įrengimas: Aplink turi 20mm vietos, negali būti šalia kitų šildymo įranga, vengti dulkių, alyvos rūko, korozinių dujų, ir didelė drėgmė per didelė ir stipri vibracija.

Naudojimas: Tinka visų mažų ir vidutinių automatinė įranga su CNC valdikliai, pvz., X-Y-Z stalai, ženklinimo mašinos, graviravimas mašinos, ir pick-vieta prietaisai.

Parametras:

Įėjimo įtampa: 9~42VDC;

Išėjimo Srovė: 0.5 A~4.0 A;

Segmento Pasirinktinai: 1/2/4/8/6/32 Segmente;

Tinka Žingsnis Variklis: 42/57/86mm Stepper Motor

Atkreipkite dėmesį, kad yra šiek tiek spalvų skirtumas ar neatitinka natūra, tai neturi įtakos naudojimas, nereikia proto, ačiū!

Medžiaga: plastikas

spalva: Juoda

Pakuotės Turinys:

4 x Stepper Motorinių Vairuotojai

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai