Sultingi Puodą Mielas Žmogus Dervos Vazoninių Augalų Puodą Namų Augalų Puodą Mielas Augalų Puodžiai Mini Kaktusas Gėlių Vazonas

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

  • Kategorijos: Namų Dekoras
  • Produkto Kodas: z3337
  • Prieinamumas: Sandėlyje

  • €10.44 €20.88

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Medžiaga:

Plastikiniai

Modelio Numeris:

Augalų Puodą Animacinių Filmų

Kilmės:

Žemyninė Kinija


Aprašymas

Šis mielas gėlių vazonas bus gyvinti savo kiemo su savo animacinių filmų vyras dizainas.Tai turi didelės talpos tinka ir kiti smulkūs augalai, kad jums patinka.Puodas patvarus derva medžiaga, kuri gali atsispirti oras ir dėvėti.Šis vazonas yra unikalus ir žavus būdas rodyti savo augalus ir parodyti savo humoro jausmą.

Specifikacija:

Pavadinimas: Sultingi Puodą

Svoris: Mažas: apie 15g

Didelis: apie 30g

Dydis: Mažas: apytiksl. 6*6*6.25 cm/2.4*2.4*2.5 colių

Didelis: maždaug. 10*10*12 cm/3.9*3.9*4.7 colių

Paketų Sąrašo:

1 x Augalų Puodą Animacinių filmų

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Modernus Minimalistinio Stiliaus: Tai augalų puodą yra unikalus ir kūrybiškas būdas rodyti savo augalus.Ji turi animacinių filmų vyras dizaino, kad yra vertikali ir ryškus, suteikiant jūsų augalai įdomus ir mielas atrodo.

2.Didelis ir Funkcionalus: Šis augalas puodą animacinių filmų yra daug erdvės, kad tilptų augalai ir kiti daiktai.Jūs galite naudoti ją saugoti knygas, žaislus, ar papuošalai.Tai leis jūsų kambaryje daugiau įdomus ir spalvingas su savo mielas ir spalvingas dizainas.

3.Kieme Dekoro: Jums bus meilė mielas ir kūrybos animacinių filmų dizainas šių augalų vazonuose.Jie yra puikus būdas pademonstruoti savo augalus ir pridėti šiek tiek įdomus ir fantazija į savo sodą, terasą, arba namuose.

4.Patvari Medžiaga: Šį augalą vazonėlyje yra puikus ir patvarus amatų, kad galite turėti bet maži augalai, kuriuos mylite.Jis yra pagamintas iš dervos medžiaga, kuri nėra lengvai pertrauka ir gali trukti ilgą laiką.Jis atneš šypsena į savo veidą su savo animacinių filmų stiliaus.

5.Keli Naudoja: Šių augalų puodai yra puiki augantiems mažų gėlių vazoninių augalų ir kiti smulkūs augalai.Juos galite naudoti papuošti jūsų stalo, palangės, palangė, arba balkonas su mielas ir spalvingas succulents.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai