Greitai džiūstantys Kvėpuojantis Plonas Kepuraitė Pavasario Vasaros vyriškos Kepurės Amerikos Vyrų Arbūzas Skrybėlę Ir Spec Hipster Moterų Yup R6U1

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €2.82 €4.04

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Medžiaga:

Kita

Modelio Tipas:

LEOPARDAS

Lytis:

Merginos

Kilmės:

Žemyninė Kinija


Aprašymas

Produkto pavadinimas: Quick Dry Brimless Skrybėlę

Gaminio dydis: Cap perimetras:55-58cm/21.6*22.8 cm

Gaminio spalva: Kaip parodyta paveikslėlyje

Gaminio medžiaga: Greito džiovinimo medžiaga

Produkto savybės:

1. Greitai džiūstantys ir kvėpuojantis: Šią skrybėlę, pagaminti iš greitai džiūstantys ir kvėpuojantis medžiagos, puikiai tinka pavasario ir vasaros sezono metu.Ji leidžia orui cirkuliuoti, išlaikyti savo galvą vėsą ir komfortą net karštomis dienomis.

2. Lengvas ir plonas: skrybėlę yra skirta būti lengvas ir plonas, patogų ir unburdened jausmas, kai jį dėvėti.Jis nebus sveria you down, ar manote, didelių gabaritų, todėl idealiai tinka lauko veikla.

3. Brimless dizainas: Šį skrybėlių funkcijos brimless dizainas, suteikiant jai stilingas ir madinga išvaizda.Jis tinka ir vyrams, ir moterims, pridedant mados, kad jūsų apranga.

4. Atsitiktinis ir universalus: skrybėlę yra atsitiktinis ir universalus stiliaus, kad būtų galima lengvai suderinti su įvairių komplektus.Nesvarbu, ar jūs ketinate ramus ar dar madingi atrodo, ši skrybėlę yra puikus aksesuaras.

5. Amerikos darbo drabužių siuvimas įkvėpimo: Šią skrybėlę įkvėpimo semiasi iš Amerikos darbo drabužių siuvimas, mada, savo tvirtas ir kietas estetika.Ji priduria, iš edginess savo stilių ir yra puikus pasirinkimas tiems, kurie vertina unikalią ir šiuolaikišką išvaizdą.

Atsargumo priemonės:

1. Kaip mes visi žinome , įvairios kompiuteriai ekrano spalvos skirtingai, spalva tikrasis prekė gali šiek tiek skirtis iš šios nuotraukos.

2. Jei manote, sunku pasirinkti dydį, galite nedvejodami susisiekite su manimi, mes suteiksime jums keletą pasiūlymų, bet tai jums nuoroda tik.

Vežimą sudaro:

1 vnt Quick Dry Brimless Skrybėlę

Gerbiami pirkėjas,Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę.Yra tiek daug naudingų ir pigios prekės mūsų parduotuvėje.Have a nice day!

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai