Gali Turėti 18 Vienetų Gitara Kirtikliai Turėtojas Atveju, Spalvinga, Didelio galingumo Kirtikliai Saugojimo Dėklas Dėžutė Atveju Tik PU Odos

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €2.71 €7.54

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Modelio Numeris:

Gitara Kirtikliai Turėtojas Atveju

Kištuko Tipas:

NĖRA

Tipas:

Pasirinkti

Kilmės:

Žemyninė Kinija


Aprašymas

Gaminio Medžiaga: PU Oda

Spalva: Juoda,Ruda,Mėlyna,Žalia

Sulankstyti gaminio dydis: 138x108mm(5.43*4.25 in)

Prasidėjusios dydis: 337x108mm(13.27*4.25 in)

Skaičius pikapas vienetais: 18pcs

Taikoma scenarijus: Pasirinkti laikymas ir priežiūra

Pakuotė:1pcs Gitaros Pasiimti Maišą(neapima kirtikliai) PU oda Tiek viduje ir už jos ribų gitaros pasiimti atveju yra pagamintas iš PU odos.Naujas aukštos kokybės odos jaučiasi sklandžiai ir patogiai, geriausiai touch, ir yra atsparus vandeniui ir patvarus.

Nešiojamų Gitaros Pasiimti turėtojas:Yra ne tik mažas ir išskirtinį, bet ir didelės talpos.Ji gali turėti 18 gitara kirtikliai įvairių dydžių ir storių tuo pačiu metu.Šis pasiimti turėtojas yra mažiau nei dydžio, palmių ir Lengvai saugojimo ir organizacijos.jį galite pasiimti bet kur be užima per daug vietos gitaristas, pvz., į kišenę ar kuprinę.

Puikios kokybės, geriau saugojimas:dizaino gitaros pasiimti dėklas yra puikūs ir tvirti, metalinės sagties dizainas gali veiksmingai užkirsti gitaros pasiimti iš nukristi ir prarasti, tai tvarkingai saugomi laikiklis, tegul turi ilgesnį tarnavimo laiką.

Gitaristų Dovanos :Restorano dovanos vaikams, mėgėjams, draugų ar gitaristų, tokioms kaip gimtadieniai, Valentino Dienos ar kitų švenčių.Puikus aksesuaras gitaristų ir gitaros mėgėjams.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai