3pcs Būgniniai Bagažinės Pakeitimo Guminės kojelės Tvirtos Būgno Dalys Būgno Mušamieji Aparatūros Cimbolai Stovėti Dalys, Muzikos Instrumentai

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €7.43 €14.85

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Prekės Pavadinimas:

TOOPRE

Kilmės:

Žemyninė Kinija


Aprašymas

Savybės:

【Guminės kojelės Vieno Karkasinis Cimbolai, Būgnas Stovi】Šios guminės kojelės yra specialiai sukurta už vieną karkasinis cimbolai, būgnas stovi, siekiant teikti didesnę trintį ir stabilumą.

【Labai Pakeitimo Guminės kojelės】, Jie yra puikus pakaitalas dauguma didelių, karkasinis vieno ar lengvas dvigubo karkasinis stovi, užtikrinant stabilumą ir našumą saulašarė.

【Pagaminti iš Aukštos kokybės Medžiagos】Šios guminės kojelės yra pagaminti iš aukštos kokybės medžiagos, užtikrinti ilgaamžiškumą ir ilgalaikį naudojimą.

【Puikus Būgnininkų ir Intervalai】Idealiai tinka būgnininkų ir intervalai atlikti etapais, šios guminės kojelės padidinti stabilumą ir patikimumą savo saulašarė.

【Paketą įeina】Į paketą įeina 3 būgniniai bagažinės kojas, lengvai pakeisti senus ir pagerinti funkcionalumą jūsų cimbolai, būgnas stovi.

Techniniai duomenys:

Dalies Pavadinimas: Būgnas Guminės Kojelės

Medžiaga: Guma

Dydis: 6.56 x 4 x 1.67

Spalva: Juoda,Raudona

Pakuotės Turinys:

- 3 x Būgno Guminės kojelės

Pastaba:

1. Nekilnojamojo spalvos elementą, gali būti šiek tiek skiriasi nuo nuotraukos, rodomi svetainėje sukelia daugelis veiksnių, pavyzdžiui, ryškumas jūsų monitoriaus ir šviesos ryškumą.

2. Prašome leisti šiek tiek rankinis matavimo nuokrypis duomenų.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai