Būgnas Pedalo Plaktuku Galva, Lengvas Putų Galvos Būgnas Spragilas Patvarus

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €10.14 €20.28

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Kilmės:

Žemyninė Kinija


Aprašymas

Savybės:

OOTDTY

Priimti specialias medžiagas ir projektavimas, veiksmingai sumažinti žengia triukšmo, leidžia vartotojams mėgautis tyliau aplinkos praktikos metu ir spektakliai.

Specialiai sukurta elektroninių būgnų, naudojama kartu su elektroninių būgnų pateikti tikslią ir patikimą suaktyvina poveikį ir užtikrinti normalų elektroninių būgnų pati.

Tinka naudoti praktiškai kambariai, tiek profesionalių muzikos mokyklų ir atskirų entuziastai gali mėgautis ramioje ir patogioje praktikos aplinkoje.

Tinka entuziastai domina elektroninių būgnų, ar pradedantiesiems arba profesionalių žaidėjų, šis produktas gali būti naudojamas sukelia bakstelėję praktiką ir išbandymą.

Pateikti dviejų skirtingų tipų žengia plaktuku, vieno ir dviejų, siekiant patenkinti poreikius ir pageidavimus įvairių vartotojų gerinimo metodai.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: Aukštos Atkovotų Kamuolių Kempinė

Stilius: Dvigubo Pedalo (Vieno Pedalo

Dydis: Kaip Parodyta Paveikslėlyje

Komplektą Sudaro:

1x Būgnas Plaktuku Galva

Pastaba:

Prašome leisti 1-2cm klaidų, dėl rankinis matavimas, įsitikinkite, kad jūs neprieštaraujate, prieš jums užsisakyti.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai