Vandenyno Būgnų Muzikos Švietimo Garso Būgno Švelnus Jūros Garso Muzikos Dovanų Gyvūnų Grafinis Jūros Būgno Priemonė Mušamieji Vaikams

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €5.24 €10.48

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Drum Pad:

5

Kilmės:

Žemyninė Kinija


Aprašymas

Jūra Garso Būgno gali pasigirti, apvalaus dizaino, kuri užtikrina aštrių kampų ir lygaus paviršiaus, kad jis saugus vaikams.Ji suteikia studentams su intriguojanti jutimo patirtį, todėl į galvą, rami garsų vandenyno ir jūrų gyvybės.Ryškių spalvų skatinti juos mokytis spalvų pripažinimo, o jo judesiai skatina raumenų vystymąsi.

Specifikacija:

Medžiaga: PP

Gaminio dydis ir svoris:

Mažos žuvys: 17 x 17cm/ 6.69 x 6.69 colių, 118g

Seahorse: 19 x 19cm/7.48 x 7.48 colių, 156g

Stilius: mažos žuvys, seahorse

Pakavimo Sąrašas:

Vandenyno Būgno*1pcs

Pastaba:

Dėl apšvietimo efektai ir filmavimo kampai, nėra spalvų skirtumas produkto, prašome suprasti.

Dėl vadovo matavimo, yra tolerancija produkto dydžio.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Patvari Medžiaga: Apvalus dizainas užtikrina ne smailus kampus ir paviršius.Šio vandenyno būgnas yra lengvas, kompaktiškas ir lengva, kad vaikams meistras.Jis yra pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų, yra patvarus ir saugus.

2.Sensorinės Stimuliacijos: Atskleisti stebuklų vandenyną su mūsų Vandenyno Būgno.Savo modelius, atkurti jūros scena, panardinant vaikų jutimo nuotykių, kur jie gali girdėti garsus bangas ir pamatyti vandenyno pasiūlymas.

3.Spalvinga ir ryškia: Ištirti stebuklų vandenyną su mūsų švietimo ir įdomus Vandenyno Būgno.Featuring gyva ir spalvinga vandenyno tematikos dizainas, jis puikiai tinka tiek berniukams, tiek ir mergaitėms obligacijų su.

4.Įkvėpti Smalsumas: Puoselėti meilę, gyvenimą ir atradimas savo vaiko su šiuo vandenyno būgno.Leiskite jiems ieškoti " pasaulio spalvų, garsų ir judesių per įtaigus, spalvingų karoliukų viduje.

5.Tobuli Dovana: Skatina jūsų vaiko kūrybingumą ir muzikos įgūdžius su šio vandenyno būgno.Su raminančiomis vandenyno garsai ir daugiau galimybių, tai puiki dovana vaikams tyrinėti savo vaizduotę.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai