Humbucker Dviguba Ritė Paėmimas, Kaklo Ir Tiltas Suderinama Su LP Stiliaus Elektrinė Gitara, Gitaros Dalių Pakeitimas Rinkinys

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €14.98 €19.21

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Kilmės:

Žemyninė Kinija


Aprašymas

puikiai tinka bendro ar LP stiliaus dviguba ritė pikapas pakeitimo.Kaklo pikapas polių tarpai: 50mm; Tilto pakėlimas polių tarpai: 52mm;

Atsparumas: Kaklo 7.93 k-ohms;

Tiltas 8.48 k-ohms;

Indukcinių: Kaklo 3.81 H;

Tiltas 3.98 H

medžiaga: metalas

PVC dengto magent viela, keraminis magnetas, du dirigentas.

Spalva: juoda + sidabrinė

Produkto aprašymas

Jos yra skirtos dviem egzemplioriais, kad klasikinis šiltas garsas, tačiau jie turi šiek tiek daugiau produkcijos duoti jums šiek tiek daugiau krizė punch.

Tai yra trigubas vaškas artimųjų ir dulkių sandariai uždarytos, siekiant pašalinti bet kokį nepageidaujamą grįžtamąjį ryšį ir triukšmo.

Tiesioginis pakaitalas beveik kiekvieną Humbucker gitara.

Didelės išėjimo galios keraminiai magnetai, Ferito & Alnico-V. kaklo pikapas įvertintas 7.93 K ir tilto pakėlimas yra deganti 8.48 K., puikus švarus ir važiuoti tonus.

Su "chrome" padengti ir aukščio reguliavimo varžtai ir juoda montavimo žiedą.Puiki nuolaida dual coil humbucker pikapas nustatyti.

Paketas apima:

1 * Dviguba Ritė Paėmimas

8 * Varžtas

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai