LED Medinių Kalėdų Namas Pakabukas Šviesos Iki Medinis Namas Pakabukas Sezoninio Decors Už Namų Hotel Klasėje Sodas, Prekybos Centrai

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

  • Kategorijos: Namų Dekoras
  • Produkto Kodas: z2231
  • Prieinamumas: Sandėlyje

  • €2.25 €3.47

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Stilius:

Modernus Stilius

Yra Protingas Prietaisas:

no

Medžiaga:

Mediena

Kilmės:

Žemyninė Kinija


Aprašymas

Apšvieskite savo namus su šio prabangaus apšviesta medinių Kalėdų namas!Pagamintas iš aukštos kokybės medienos, tai yra realistc.Lengva naudoti, valdyti šviesos patogu on/off mygtuką apačioje.Puikus papildymas jūsų atostogų dekoro.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Kalėdinė dekoracija LED žibintai

Medžiaga: mediena + elektroniniai komponentai

Dydis: apie 9*6*15 cm/3.54*2.36*5.91 cm

Svoris: apie 39g

Pakavimo Sąrašas:

1pc*Apšviesta medinių Kalėdų Namai

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Prabangus Dekoras: Tai apšviesta medinių Kalėdų namas funkcijų, išskirtinį meistriškumą ir yra pagamintas iš tvirtos medienos.Savo apsvaiginimo dizainas išsiskiria šiltas ir žavus švyti, puikiai tinka pridėti liesti įdomu jūsų atostogų dekoro.Tai taip pat unikalus ir nepamirštamą dovaną savo artimiesiems.

2.Holiday Cheer: Apšviesta Medinių Kalėdų Namai spinduliuoja džiugiai atmosferai, išskirtinį židiniai, kalėdų eglutės, lovos ir laiptai, puikiai pridėti šiluma ir švenčių jaustis.

3.Kalėdų Malonumas: Atnešti džiaugsmą Kalėdas į savo namus su šiuo lengva naudoti LED medinių Kalėdų namas pakabukas.Tai apšviesta medinių Kalėdų namas yra žavinga dizainas ir virvelę Naudoti.

4.Padidinti Jūsų Šventinis Dekoras: Apšvieskite savo namus su šio žavinga apšviesta medinių Kalėdų namas.Su iš anksto įdiegta mygtuką elementų baterijų ir on/off mygtukas, LED žibintai, šis mini namas priduria, jaukus prisilietimas prie bet kokios erdvės.

5.Plačiai Naudojamas: Pridėti šiltas prisilietimas prie jūsų Kalėdų dekoro su Mediniais Kalėdinė Namo Puošyba, kad šviesa.Puikus ekranas, prekybos centruose, namuose, prekybos centruose, klasėse, sodai, viešbučiai, arba bet kokių kitų tinkamų scenos.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai