Balta Plunksna Dream Catcher Sienų Dekoras Dream Catcher Su Balta Plunksna Sienos Hangable Dekoratyviniai Lubų Dekoro Miegamojo Puošimas

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

  • Kategorijos: Namų Dekoras
  • Produkto Kodas: z2253
  • Prieinamumas: Sandėlyje

  • €5.94 €11.88

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Temos:

Gėlė

Medžiaga:

Plastikiniai

Kilmės:

Žemyninė Kinija

Asamblėjos Reikia:

Taip

Stilius:

Modernus Stilius


Aprašymas

Šis dream catcher mergaitėms yra puikus naujųjų metų dovana jūsų artimiesiems.Jame yra originalus dizainas su boho stiliaus ir spalvotų plunksnų.Jis yra pagamintas iš patvarių medžiagų, kurios gali atlaikyti lauko sąlygomis.Jūs galite pakabinti jį ant savo balkono, miegamojo, arba bet kur, kur jūs norite pridėti šiek tiek žavesio ir grožio.

Specifikacija:

Medžiaga: vilna, geležies žiedas, ABB karoliukų, plunksnų

Dydis: žiedo skersmuo (vidut.) 16cm/6,3 cm, iš viso (vid.) 59cm/23.23 colių (rankinis matavimas, prašome leisti šiek tiek klaidų)

Skelbimas:

Dėl skirtingo apšvietimo bei ekrano parametrų, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

Dėl skirtingų vadovas matavimai, prašome leisti 1-2cm dydžio skirtumas.

Pakavimo Sąrašas:

1*Plunksnų Svajonių Catche

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Daugkartinio naudojimo Dizainas: Šį plunksnų dream catcher savybės natūralus baltas plunksnas, balta perlų karoliukus, ir metalinio žiedo, suvynioti su vilna.Jis yra patvarus ir daugkartiniai ir gali pridėti jutiklinio grožio ir žavesio į bet kurį kambarį.

2.Neįvykdyti Kūrinys: Šis plunksnų dream catcher yra rankų darbo šedevras, kuris stiprina grožį ir šilumą jūsų sienos.Tai yra unikalus ir mąstantis dovana sau ar tą ypatingą žmogų.

3.Universalus Dizainas: Šį plunksnų dream catcher yra suprojektuoti su boho stiliaus ir natūralių medžiagų, sukurti ramią ir jaukią atmosferą jūsų miegamajame.Ji gali išsklaidyti košmarai ir atsinešti geros kloties jums, ir jūsų artimiesiems.

4.Plačiai Naudojamas: Ši plunksna dream catcher yra gražus ir elegantiškas dizainas, kuris gali padidinti grožio bet kurios vietos.Ši plunksna dream catcher yra puikiai tinka bet kokio kosmoso, iš savo balkono į savo miegamąjį, iš jūsų kambarį į jūsų vestuvių vietą.

5.Tinka Dovanų Duoti: Ši plunksna dream catcher yra puiki dovana jūsų artimiesiems, kolegoms ir draugams.Jis perteikia sėkmės ir norus naujiems metams.Šis dream catcher, suteiks grožio ir žavesio, bet vietos, nesvarbu, ar tai housewarming dovana, arba asmeninis malonumas.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai