Pet Žaislas, Katė, Šuo Aštuonkojai Įspūdį Piskliwy Žaislų Bitė Atsparus Interaktyvus Naminių Šunų Dantų Valymo Ramios Nuotaikos Kramtyti Žaislas Naminių Reikmenys

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

  • Kategorijos: Pet Products
  • Produkto Kodas: z213451
  • Prieinamumas: Sandėlyje

  • €5.00 €10.02

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Žaislai Tipas:

Pliušiniai Žaislai

Yra Protingas Prietaisas:

no

Kilmės:

Žemyninė Kinija

Tipas:

Šunys


Aprašymas

Aprašymas:

1. Aštuonkojai Šuns Žaislas yra žaismingas ir mielas, pritraukti palūkanų šunis.Puikiai tinka patenkinti jūsų šuns noras kramtyti

2. Aštuonkojai Šuns Žaislas yra skambantį švilpukas, kuri išlaiko girgždėjimo garsas už papildomą įdomus.

Techniniai duomenys:

Produkto Pavadinimas: "Octopus" Šuns Žaislas

Užpildymas: nr. pildymo medvilnė + BB skambinkite + skambėjimo popieriaus

Medžiaga: Krištolas super minkštas composite sumuštinis akių

Dydis: apie 32cm*8cm*8cm/12.60*3.15*3.15 į

Grynasis svoris: apie 58g

Gaminių Sąrašas;

1* Aštuonkojai Šuns Žaislas

Pastabos:

Prašome leisti 0,5 cm/0.20 klaidų dėl rankinis matavimas.

Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva punktas, tikiuosi, jūs galite suprasti.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.【Aukščiausios Kokybės】Viena iš funkcijų, Šunų Squeaky Žaislų, Aštuonkojai yra aukštos kokybės audinių, dvigubo sluoksnio audinio jaučiasi sklandžiai, ir nėra užpildu viduje, kuri leidžia jums pirkti su pasitikėjimu ir šuo žaisti laimingai.

2.【Aštuonkojo Formos】Aštuonkojai Šuns Žaislas priima aštuonkojai forma, kuri yra žaismingas ir mielas, kuris gali dominti ir šunys, ir turi įmontuotą girgždėti garso, tegul jūsų šuo atsikratyti rūpesčių.

3.【Ramios Nuotaikos】, skatinant šuns apetitą, Šuo Žaislą Aštuonkojai gali nuraminti nuotaikos šuo, skatinti šuns apetitą, valyti šuns dantis, palaikyti burną švarią.

4.【Convinent Įkąsti】, Nes "Octopus" Squeaky Šuns Žaislas turi 8 kojas, tai labai patogu šunims įkąsti ir gali leisti kelis šunis žaisti drauge, kuri labai tinka vilkikas karo.

5.【Plačiai Naudojami 】Šuo Aštuonkojai Žaislai yra ne tinka visi šunys, apie 80% šunų yra tinkamas; Šuo Aštuonkojai Žaislai nerekomenduojama sergantiems šunims ir nėščioms, ir kačiukai iki 6 mėnesių.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai