Šunų Žaislai Piskliwy Šuo Kamuolys Mielas Pliušinis Šuo Išraiška Kamuolys, Žaislai, Minkštos Purios Atnešti Kamuolius, Vidutinės Mažos Augintiniai Interaktyvių Žaidimų

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

  • Kategorijos: Pet Products
  • Produkto Kodas: z213119
  • Prieinamumas: Sandėlyje

  • €4.19 €11.03

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Žaislai Tipas:

Kamuoliai

Yra Protingas Prietaisas:

no

Kilmės:

Žemyninė Kinija

Tipas:

Šunys


Aprašymas

Šie žaislai yra puikus pritraukti jūsų šuniui dėmesio ir fizinio aktyvumo skatinimas.Plius, jie yra įdomus ir patrauklus, sumažinti destruktyvus elgesys.Be to, jos yra skirtos padėti apsaugoti jūsų šuns burnos sveikata.

Specifikacija:

Gaminio dydis: apie 10x10x10cm/3.94x3.94x3.94 cm

Produkto svoris: 69g

Produkto išraiška spalva: atsitiktinis

Kokios patarimai:

1. Dėl šių priežasčių monitoriaus spalvų temperatūrą, vaizdo kamera, aplinkos šviesos, ir fotografijos įgūdžių, gali būti nežymūs spalvų skirtumai nuotraukų iš kai kurių produktų.Spalva yra tema, kad tikrasis produktas!

2. Prašome leisti šiek tiek dydžio skirtumų dėl skirtingų vadovas matavimai.

Sąrašas

1 x piskliwy šuns žaislai

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Padidinti Įdomus Sąveikos Su mūsų piskliwy šunų žaislai, siūlanti įmontuotas garso generatorius, šunys traukia smagiai skamba, kaip jie žaidžia, todėl daugiau žaismingas ir malonus išlyginimo laiko su savo savininkams.

2.Linksmas ir žavinga: Su savo gyva spalvų ir žavinga raiškos, šių piskliwy šunimi, žaislai yra tikrai sužavėti savo jauniklio, ir teikti įdomus ir saldus, grojimo įvairiais mielas ir įdomus dizainas.

3.Burnos Higienos Raštas: Išlaikyti savo šuns dantis ir dantenas valykite su mūsų piskliwy šuns žaislai.Jų chewable tekstūrą, galima naudoti kaip dantų šepetėlį, skatinti burnos higienos ir apsaugoti savo furry draugų Burnos sveikata.

4.Ramus Jūsų Šuniukas: Mūsų Piskliwy Šunimi, Žaislai yra puikus sprendimas piktų šunų, padėti jiems likti pramogauti ir paguosti, kai paliktas vienas.Atleisti savo furry draugų nerimo ir vienatvės, mūsų žaislai taip pat išvengti destruktyvaus elgesio ir patenkinti savo natūralius instinktus.

5.Teikiame Šuo Su Fizinės Veiklos rūšis: žaislai padės pratimas, kuris yra labai svarbus norint išlaikyti jūsų šuo geros formos.Patobulintas nuotaika, psichikos sveikatos, ir natūralus instinktas vejasi ir maitinimasis yra garantuotas.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai