Profesionalus Nagų Kirpimo mašinėlės, Nerūdijančio Plieno, Platus Žandikaulis Atidarymo Manikiūro Nagu Pjovimo Storio Sunku Išaugę Toenail Žirklės įrankiai

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

  • Kategorijos: Pet Products
  • Produkto Kodas: z216354
  • Prieinamumas: Sandėlyje

  • €1.20 €2.60

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Kilmės:

Žemyninė Kinija

Medžiaga:

Nerūdijančio Plieno

Tipas:

Šunys

Elemento Tipas:

Nailclippers


Aprašymas

Savybės:

1.GERIAU STORAS NAGAI:žandikaulio anga yra iki 15mm, puikus kojų nagų nipper dėl savo storio ar išaugę nagai dėl grybelio, diabetas, paronychia, senėjimo ir kitų sveikatos problemų; jūs galite lengvai apkarpyti net sunkiausias nagai.

2.PASTATYTAS PASKUTINIS:Suprojektuoti su patvarumu proto ir sukurta mūsų valstybės meno, gamybos priemonės-tai nagų clipper nustatyti jus aplyginti už metus į priekį.

3.GERESNĖ ERGONOMIKA:Mūsų unikalus rankenos dizainas leidžia šį platų nagų clipper į lopšį pirštais, kad būtų lengviau kontroliuoti ir duoda daugiau pasitikėjimo įrašą.Sustiprinta ir kaltiniai clipper rankena suteikia daugiau jėgų ir finansinio sverto, kuris reiškia, kad galite naudoti ją be vargo.

4.PRECIZIŠKAS KIRPIMAS:Labai aštrūs, lenkti nerūdijančio plieno peiliukai supjaustyti sklandžiai ir užkirsti kelią nagų padalijimas, išaugę nagai, ir grybelinė infekcija.Nagų failus, kad nagai daug daugiau sklandžiai.

Aprašymas:

Šį nagų clipper daro nagai daug daugiau sklandžiai ir gali būti sukurtos su ilgaamžiškumas proto ir sukūrė mūsų valstybės meno.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: Nerūdijantis Plienas

Tipas: Nailclippers

Dydis:8.8*1.7*1.9 cm(L)

7*1.1*1.1 CM(S)(neprivaloma)

Pakuotė:

1* Nagų Clipper

Pastabos:

1. Prašome leisti 0-1 colių klaidų dėl rankinis matavimas.Ačiū už jūsų supratimą.

2. Monitoriai yra ne kalibruotas pat, prekę spalvos rodomos nuotraukos gali būti rodomi šiek tiek skiriasi nuo realaus objekto.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai