Paukštis Lizdą Papūgos Urvas Hamakas Palapinė Seagrass Paukščių Namai, Sūpynės Lizdą Kvėpuojantis Papūga Jūros Žolės Palapinę Už Amadinų Papūgos Conures

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

  • Kategorijos: Pet Products
  • Produkto Kodas: z210943
  • Prieinamumas: Sandėlyje

  • €9.23 €18.46

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Medžiaga:

MEDVILNĖS

Kilmės:

Žemyninė Kinija


Aprašymas

The Budgies Pakabinti Hamakas yra puikus mažų paukščių ir viščiukų.Reguliuojama grandinės ilgis leidžia paukščių ateiti ir laisvai, o naudojant jį kaip sūpynės, kuri yra gera savo sveikatai.Duoti savo augintiniams kažkas įdomus ir sveikas žaisti su!

Specifikacija:

Medžiaga: Šiaudų Geležies

Dydis: apie 13*10*40cm/5.12*3.94*15.75 į

Pakavimo Sąrašas:

1* Lizdavietes

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Uždaros Konstrukcijos: Paukščiai bus meilė, laisvė mūsų lizdavietes yra atviras ir uždaras dizainas.Atviro leidžia jiems ateina ir išeina, kaip jie prašom, tuo tarpu uždarojo tipo suteikia jaukus poilsio vietoje.Tai puiki vieta paukščiams įkrauti savo energijos.

2.Didinti Pet Koordinavimas: Naudoti šią lizdavietes, kaip sūpynės ir balanso pagalba skatinti vykdyti ir plėtoti koordinavimo įgūdžių, jūsų naminių paukščių.Pagerinti savo fizinę sveikatą, užtikrinant įdomus veikla.

3.Kintamo Ilgio: Jūs galite lengvai pašalinti grandinė, sagtis, reguliuoti ilgį lizdavietes, pagal jūsų pageidavimus, ar norite, kad ji pakabinti didelis, ar mažas.Spalvinga grandinės prideda touch žavesio į savo sodą.

4.Sveikata-Skatinti lizdavietes: Šis patogus lizdas leidžia jūsų naminių paukščių pailsėti ant jo, o tai naudinga jų sveikatai ir gerovei.Kadangi ji yra minkšta ir kvėpuojanti, jūsų augintiniai nebus jaustis karšto arba nepatogiai, o jį dėvėti.Šio taikaus lizdą kreipsimės į savo paukščių.

5.Plačiai taikyti: Hang šis paukštis lizdą be vargo ant medžio šakos ar narvo patogiai ilsėtis savo mažų naminių paukščių ir viščiukų.Tai padidina jų kasdienybės ir prideda jaudulio, su erdvus dydis 13*10cm patogumui.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai