Pet Akių Lašai Katėms Ir Šunims Pašalinti Ašarų Ženklų Sumažinti Akių Niežulys Švelnus Valiklis Akių Lašai, Naminių Reikmenys 10ml

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

  • Kategorijos: Pet Products
  • Produkto Kodas: z197262
  • Prieinamumas: Sandėlyje

  • €1.75 €2.82

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Šunų Vada Elemento Tipas:

Kita

Kilmės:

Žemyninė Kinija


Aprašymas

Produkto pavadinimas: Pet Akių Lašai Šunims ir Katėms Pašalinti ašaros, sumažinti akių niežulys Švelnus Valiklis akių lašai

Gaminio dydis: 2×2×6cm / 0.78×0.78 x 2.36 in

Produkto forma: skystis

Produkto medžiagos:išgrynintas vanduo, n-acetylcarnosine, lanosterol, chrizantemų, cassia sėklos

Produkto savybės:Dėl senėjimo, genetinių, vietos, mitybos sutrikimai, imuninės sistemos ir medžiagų apykaitos sutrikimai ir kitos priežastys aiškios objektyvo akis debesuota ligų vadinama katarakta.Senatvine katarakta pradeda atsirasti augintiniai aplink amžius apie 5-6 metus, ir simptomai palaipsniui blogėja su amžiumi.Produktai, padėti gyvūnėliams, sumažinti šiuos simptomus ir problemas.

Naudojimo būdas:

1. Švelniai suplakti buteliuko dangtelį ir nuimkite dangtelį prieš naudojimą.

2. Švelniai pakelkite jūsų gyvūnėlio galvos.

3. Taikoma 5-10 akių lašus į kiekvieną akį savo augintinio, rekomenduojama du kartus per dieną.

4. Po savaitės, toliau pateikti 3-5 lašus į kiekvieną akį kas 3-5 dienas, mažinant dozę taip, kaip reikėtų padėti savo augintinio atsigauti diskomfortą.

Atsargumo priemonės:

1. Kaip mes visi žinome , įvairios kompiuteriai ekrano spalvos skirtingai, spalva tikrasis prekė gali šiek tiek skirtis iš šios nuotraukos.

2. Jei manote, sunku pasirinkti dydį, galite nedvejodami susisiekite su manimi, mes suteiksime jums keletą pasiūlymų, bet tai jums nuoroda tik.

Vežimą sudaro:

1 vnt pet akių lašai

Dėkojame už jūsų paramą!Sveiki atvykę į pirkti pas mus!Jūs galite susisiekti su mumis ir gauti daugiau informacijos apie prekių .Kviečiame apsilankyti.Tikimės, kad jūs have a nice day!

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai